صندوق بینالمللی پول سیاست السالوادور در قانونی اعلام کردن بیت کوین را بسیار مخاطره آمیز توصیف کرد و آن را مانع دریافت وام از این صندوق اعلام کرده است. قبلاً السالوادور بیت کوین را در کنار دالر ارز قانونی کشور اعلام کرده بود.
به نقل از بلومبرگ، صندوق بینالمللی پول از السالوادور خواسته در سیاست خود برای قبول بیت کوین بهعنوان یک ارز مجازی قانونی بهخاطر مخاطرات بالای آن تجدیدنظر کند و این سیاست را مانع بزرگی برای دریافت وام این کشور از این صندوق اعلام کردهاست.
السالوادور سال گذشته درخواست .3 میلیارد دالر وام از صندوق بینالمللی پول را داده بود، اما نگرانیهای این صندوق در مورد بیت کوین مانع تأیید پرداخت وام به این کشور شدهاست.
هیأت مدیره صندوق بینالمللی پول که نماینده 190 کشور عضو آن هستند، بیت کوین را یک خطر جدی برای ثبات و یکپارچگی مالی و حفاظت از مصرفکنندگان میدانند.
برخی اعضای هیات مدیره صندوق بینالمللی پول همچنین نگرانی خود را درمورد مخاطرات انتشار اوراق قرضه با پشتوانه بیت کوین اعلام کردهاند.
السالوادور در سپتامبر سال گذشته میلادی بیت کوین را در کنار دالر ارز قانونی کشور اعلام کرد. این کشور تنها کشوری است که بیت کوین را ارز قانونی میداند.
السالوادور در سال گذشته میلادی 1801 بیت کوین زمانیکه قیمت آن حدود 50 هزار دالر بود خریداری کرد. ارزش بیت کوین 45 درصد نسبت به اوج 68 دالر که در اوایل نوامبر به دست آورده بود، کاهشیافته است. این بدان معناست که این کشور احتمالاً حدود 20 میلیون دالر از دست دادهاست.
اقتصاد السالوادور به شدت متکی بر پولهایی است که از خارج به این کشور ارسال میشود؛ این پولها حدودا ۲۰ درصد تولید ناخالص داخلی آن را تشکیل میدهد.
بیش از ۲ میلیون شهروند این کشور خارج از کشورشان زندگی میکنند که به دلیل فرهنگی روابط نزدیک خود را با زادگاهشان حفظ کردهاند؛ تخمین زده شده که این مهاجران در مجموع سالانه ۴ میلیارد دالر به کشورشان پول ارسال میکنند.