حکم دادگاهی در بریتانیا: «کل» خطاب کردن مردان نوعی آزار جنسی است

حکم دادگاهی در بریتانیا: «کل» خطاب کردن مردان نوعی آزار جنسی است

Back view of bald head stock photo

به گزارش کابل۲۴، دادگاهی در بریتانیا روز چهارشنبه اعلام کرد کل (بی‌ مو) خواندن یک مرد در محل کار به منزله آزار جنسی است. این دادگاه گفت اشاره به ریزش موی مردان نوعی آزار جنسی است، زیرا این قضیه در میان مردان شایع تر است و بنابراین ذاتا به جنسیت ربط دارد. این دادگاه به پرونده‌ای مربوط به سال ۱۹۹۵ اشاره کرد که در آن تشخیص داده شده بود زنی که درباره اندازه سینه‌اش از مدیر خود نظری شنیده بود، مورد تبعیض جنسی قرار گرفته است.

این تصمیم که در یک دادگاه مربوط به اشتغال گرفته شده نمونه‌ای نادر از شکایتی است که در آن اظهار نظر درباره ریزش موی کارمندان مستقیما با آزار جنسی مرتبط تشخیص داده شد. دادگاه اشتغال، سیستمی است که در بریتانیا برای حل و فصل مسائل بین کارمندان و کارفرمایان از آن استفاده می‌شود.

مشخص نیست که آیا این پرونده می‌تواند سابقه‌ای برای پرونده ‌های آزار جنسی در آینده بریتانیا ایجاد کند یا خیر، با این حال این حکم می‌تواند در شکایت‌های آینده مورد اشاره قرار گیرد.

این پرونده توسط مردی به نام آنتونی فین مطرح شد که نزدیک به ۲۴ سال برای شرکت British Bung کار کرده بود. فین، مافوق مرد خود، جیمی کینگ را به آزار و اذیت متهم کرده و اشاره کرده بود که این مقام مافوق او را «پیر» و «کل» خطاب کرده است.

در این حکم آمده است: «این کلمات تند و تاثیرگذارند؛ با این حال آن‌طور که ما متوجه شدیم این شیوه صحبت در این کارخانه رایج بوده است. به نظر ما آقای کینگ با بیان اظهارات شخصی در مورد ظاهر فردی دیگر، از مرزها عبور کرده است.»

فین در این شکایت استدلال کرد که در سال ۲۰۲۱ توسط این شرکت به‌طور ناعادلانه‌ای اخراج شد. با آنکه او در برخی ادعاهای خود مبنی بر اخراج ناعادلانه و آزار جنسی موفق شد، دادگاه تشخیص داد که رفتار خود او نیز در اخراج نقش داشته است. مبلغ غرامت این کارگر متعاقبا اعلام خواهد شد. بنا به گزارش‌ها این مبلغ احتمالا چیزی بین ۳۰ تا ۵۰ هزار دالر خواهد بود.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *