عربستان میزبان نمایشگاه صنایع دفاعی جهان

نخستین دوسالانه نمایشگاه جهانی صنایع دفاعی در عربستان روز یکشنبه افتتاح شد. این نمایشگاه در پی شتاب بخشیدن به پیشرفت‌های صنایع نظامی و دفاعی از طریق به نمایش گذاردن آخرین دستاوردهای فنآوری از سرتاسر جهان است.

به گزار شش کابل۲۴ این نمایشگاه با حمایت ملک سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان و از امروز یکشنبه ششم مارس به مدت چهار روز برگزار می‌شود.

برآورد می‌شود ۳۰ هزار بازدید کننده از این نمایشگاه بازدید کنند.

به گزارش الشرق الاوسط برگزار کننده این نمایشگاه صنایع دفاع، که قرار است هر دو سال یکبار برگزار شود، اداره کل صنایع نظامی عربستان سعودی است.

هیئت‌های بلندپایه‌ای از ده‌ها کشور جهان از غرفه‌های این نمایشگاه چهار روزه بازدید خواهند کرد و نزدیک به ۶۰۰ غرفه‌دار از بیش از ۴۰ کشور جهان محصولات و فن‌آوری‌های خود را در این نمایشگاه به نمایش می‌گذارند.

احمد عبدالعزیز العوهلی، ریاست اداره کل صنایع نظامی عربستان سعودی، می‌گوید: «روز ششم مارچ نقطه عطفی در مسیر صنایع دفاعی عربستان سعودی است چرا که هدف ما این است که تا سال ۲۰۳۰، ۵۰ درصد بودجه نظامی کشور در صنایع دفاعی داخل کشور هزینه شود. ما شاهد علاقه بین‌المللی گسترده‌ای برای شرکت در این نمایشگاه هستیم و امیدواریم شاهد فضای مساعدی برای شبکه‌سازی و همکاری‌های فرامرزی باشیم که عامل نوآوری در این صنایع است.»

به گزارش ایندیپندنت، اندرو پیرسی، مدیرعامل این برنامه جهانی صنایع دفاعی، می‌گوید: «هدف نمایشگاه جهانی صنایع دفاعی این است که به یکی از بهترین رویدادهای جهانی در حوزه دفاع و امنیت تبدیل شود و فضایی برای دیدارهای بین‌المللی و برنامه‌های بی‌نظیری برای شبکه‌سازی فراهم کند. ما منتظر شرکت هیات‌ها از بیش از ۸۰ کشور جهان هستیم.»

در روز هشتم مارچ، روز جهانی زن، زنان برجسته صنایع دفاعی در رویدادی ویژه گرد هم می‌آیند تا مشارکت بیشتر زنان در این حوزه را تشویق و ترغیب کنند.

این در حالیست که عربستان که اعلام کرده است که بودجه نظامی اش را ۵۰ در صد افزایش می‌دهد.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *