مجاهد: نگرانی تاجیکستان در باره‌ی حضور گروه‌های تروريستي در افغانستان، «بی‌جا» است

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان، گفته که نگرانی دولت تاجیکستان در باره‌ی مبدل‌شدن افغانستان به پناهگاه تروریستان، «بی‌جا» است.

ذبیح‌الله مجاهد

به گزارش کابل۲۴، خبرگزاری دولتی باختر به نقل از ذبیح‌الله مجاهد گزارش داده است در حالی که مقام‌های تاجیکستان از وضعیت افغانستان ابراز نگرانی کرده اند و ادعا دارند که این کشور به پناهگاه امن گروه‌های هراس‌افگن مبدل شده، سخنگوی طالبان این گفته‌ها را رد کرده است.

این در حالی است که سراج‌الدین مهرالد‌ین، وزیر امور خارجه‌ی تاجیکستان، روز یک‌شنبه، ۳ میزان، در جریان سخن‌رانی‌اش در هفتادوهفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد گفت که وضعیت افغانستان از کنترل امارت اسلامی بیرون شده و این کشور به سرعت در حال تبدیل‌شدن به پناه‌گاه امن هراس‌افگنان است.

سخنگوی طالبان، در واکنش به این سخنان گفته که از خاک افغانستان علیه کشور دیگری استفاده نشده است.

مجاهد تأکید کرده است: «ما این را رد می‌کنیم که خدای ناخواسته کدام گروه تروریستی در افغانستان جا می‌گیرد و یا از خاک افغانستان ضد کسی استفاد خواهد شد. ما این اطمینان را دادیم. این نگرانی تاجیکستان بی‌جا است. آنان باید در این رابطه فکر و نگرانی‌ شان را از نزدیک با ما شریک کنند.»

از سویی هم، شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان، هم‌چنان روز جمعه، اول میزان، در جریان سخن‌رانی در هفتادوهفتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد، از حضور گروه‌های هراس‌افگن در افغانستان ابراز نگرانی کرد و گفت که افغانستان پس از تسلط دوباره‌ی طالبان به پایگاه تروریستان بدل شده است.

شهباز شریف افزود که گروه‌های القاعده، داعش، تحریک طالبان پاکستان، جنبش اسلامی ترکستان شرقی و جنبش اسلامی اوزبیکستان، در افغانستان فعالیت دارند. او تأکید کرد که حضور و فعالیت این گروه‌ها در افغانستان، امنیت پاکستان و منطقه را تهدید می‌کند.

این نگرانی ها مبنی بر حضور گروه های تروریستی در افعانستان در حالی بر روابط کشورهای منطقه با طالبان تاثیر گذاشته است که چندی پیش با کشته شدن ایمن الظواهری رهبر گروه تروریستی القاعده در کابل حضور چنین گروه‌های از سوی آمریکا و سازمان ملل تایید شد‌

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *