در جامعهای که هنوز محافظهکاری در آن وجود دارد، حسناء الدومی، امیدوار است که تصدی این موقعیت به عنوان پیامی باشد که زنان از شایستگیهای مشابه مردان برخوردارند، فقط باید از آنها فرصت داده شود.
به گزارش کابل۲۴؛ حسناء الدومی بازیکن سابق فوتبال به رویای خود مبنی بر تبدیل شدن به اولین زنی که مربی یک تیم مردان در مراکش میشود جامه عمل پوشاند و تاکید میکند که زنان میتوانند به هر چیزی برسند… آنها فقط باید فرصت داشته باشند.
این مربی جوان (۲۹ ساله) چند ماهی است که بر تمرینات باشگاه ورزشی الاتحاد در شهر فقیه بنصلاح که در مسابقات دسته دوم حضور دارد، نظارت میکند.
حسناء در فضایی شاد به بازیکنانش با پوشیدن ژاکت مشکی و کلاه ورزشی در تمرینات بازیکنان خود را آموزش میدهد.
او پس از پایان تمرین به خبرگزاری فرانسه گفت: برای من افتخار است که اولین مربی یک تیم مردان در مراکش باشم. همچنین برای من و پدر و مادرم که همیشه از من حمایت کرده اند، افتخار است.
در جامعهای که هنوز محافظهکاری در آن وجود دارد، حسناء امیدوار است که تصدی این موقعیت به عنوان پیامی باشد که زنان از شایستگیهای مشابه مردان برخوردارند، فقط باید از آنها فرصت داده شود.
شاید عملکرد او در راس این تیم گواه این موضوع باشد، زیرا زمانی که تمرینات این تیم را برعهده گرفت، این تیم در رده سیزدهم جدول رده بندی قهرمانی قرار داشت و خطر سقوط تیم را تهدید میکرد.
با توجه به این شرایط دشوار، وقتی مسئولان باشگاه به او پیشنهاد دادند ترسهای زیادی داشت. او میگوید: تیم در انتهای جدول رده بندی بود و مانند یک بمب ساعتی بود.
اما او توانست شرط بندی را برنده شود و این تیم با هدایت او به هفت پیروزی و دو تساوی دست یافت و ۲۳ امتیاز کسب کرد.
حسناء الدومی تیم را از خطر سقوط نجات داد و این تیم فصل را در میانه جدول رده بندی به پایان رساند.
این زن جوان علیرغم سن کم، حرفه ورزشی پرباری را انباشته کرده است.
او پیش از این سرپرستی تمرینات تیمهای محلی برای زنان و سایر تیمهای گروههای جوان را برعهده داشت و سپس به عنوان کمک مربی باشگاه المپیک فقیه بنصلاح حضور داشت.
او پیش از آن از سال ۲۰۰۹ در چندین باشگاه در لیگ دسته اول قهرمانی زنان بازی کرد.
حسناء الدومی الگوی ایده آل خود را در مربی معروف اسپانیایی پپ گواردیولا و ولید الرکراکی مراکشی معرفی میکند که تیم ملی مراکش با هدایت او به نیمه نهایی جام جهانی ۲۰۲۲ قطر رسید.
حسناء در رسانههای داخلی مراکش تجلیل شده است، اما واکنشهای تبعیض آمیزی را نیز در پی داشته است.
او درباره این جنبه از کارش میگوید: هیچکس جرات نمیکند در واقعیت از من انتقاد کند، اما گاهی در شبکههای اجتماعی، برخی پشت پردهها انتقاد میکنند و توهین میکنند، اما من اهمیتی نمیدهم.
او گفت: اگر هدفی داری، فقط باید برای رسیدن به آن بجنگی و با اشتیاق و پشتکار به آن خواهی رسید.