مهاجرین افغان در پاکستان: سازمان ملل به مشکلات مهاجرین توجه نمی‌کند

گروهی از مهاجرین افغانستان در پاکستان با راه‌اندازی حرکت اعتراضی زیر نام «سیف اس» می‌گویند که کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان مشکلات آن‌ها را نادیده گرفته و در رفع آن سهل‌انگاری می‌کند.

به گزا ش کابل۲۴؛ این مهاجرین امروز (دوشنبه، ۲ اسد) در یک نشست خبری در اسلام‌آباد گفته‌اند که بی‌توجهی کمیساریای سازمان ملل متحد منجر به خودکشی پی‌هم پناه‌جویان شده است.

«سیف اس» افزوده است که قبلا به کمیساریای عالی سازمان ملل هشدار داده بود که اگر به پرونده‌های مهاجرین به موقع رسیدگی نکند، «وقایع دلخراش» رخ خواهد داد.

به‌گفته‌ی این مهاجرین، تا اکنون برای حل مشکلات مهاجرین اقدامات جدی صورت نگرفته است.

«سیف اس» از کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان خواسته است که مطابق به مسئولیت خود به مشکلات مهاجرین افغانستانی به موقع و همه‌جانبه رسیدگی کند.

در اعلامیه‌ی خبری «سیف اس» آمده است که کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان برای حفاظت و حمایت از حقوق مهاجرین با نهادهای مسئول کشور میزبان گفت‌وگو کند.

«سیف اس» خواستار وضاحت درباره‌ی خودکشی پناه‌جویان شده و گفته است که سازمان ملل «برای یک بار هم که شده، حسن انسانیت خود را برای افغانستان ثابت سازد».

«سیف اس» از کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور مهاجرین خواسته است که پرونده‌های افراد در معرض خطر را به کشورهای مهاجرپذیر راجع و برای اسکان مجدد آنان تلاش کند.

آن‌ها همچنین خواسته‌اند که کمیساریای عالی سازمان ملل برای ایجاد سهولت گشت‌و‌گذار و رفع نگرانی مهاجرین افغانستان در پاکستان برای‌شان کارت مهاجرت توزیع کند.

بخش عمده‌ای از پناهجویان افغانستان در پاکستان، همکاران پیشین نظامیان و دفاتر کشورهای خارجی، فعالان حقوق بشر و خبرنگاران هستند که از بعد از سقوط دولت پیشین از کشور فرار کرده‌اند.

اخیرا پولیس پاکستان موجی از بازداشت و اخراج اجباری پناهجویان افغانستانی را آغاز کرده که این کار موج از اعتراضات را با خود به همراه داشته است.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *