فاطمه پیمان؛ سناتور افغان‌تبار استرالیا حزب جدید تاسیس کرد

فاطمه پیمان؛ سناتور افغان‌تبار حزب کارگر استرالیا که به دلیل رای مثبت برای به رسمیت شناخته شدن فلسطین عضویتش در حزب کارگر تعلیق شد، حزب جدیدی ایجاد کرده‌است.

کابل ۲۴: خانم پیمان امروز چهارشنبه، ۹ اکتوبر در اینستاگرامش از ایجا حزب جدیدی به نام «صدای استرالیا» خبر داده‌است.

او نوشته است که حزب او می‌خواهد که دو حزب اصلی استرالیا را در نهایت از تمرکز صرف بر سیاست‌بازی بازدارد و آن‌ها را وادارد که به مردم توجه کنند.

فاطمه پیمان در ادامه گفته که به هر ترتیبی که بتواند این احزاب را به انجام آنچه وظیفه‌شان است مجبور خواهد کرد.

فاطمه پیمان که به عنوان اولین زن با حجاب مسلمان شناخته می‌شود که به سنای استرالیا راه یافته، در ماه جون به درخواست حزب مخالفش در سنا رای داد و سبب تعلیق عضویتش در حزب کارگر شد.

حزب سبزها درخواستی را برای به رسمیت شناختن فلسطین در سنای استرالیا کردند و خانم پیمان برخلاف تصمیم حزبش به آن رای مثبت داد.

در پی این اقدام او ابتدا یک هفته از حزب کارگر تعلیق شد و پس از اینکه تاکید کرد که بازهم چنین را می‌دهد، برای مدت نامحدود تعلیق شد.

او افزوده که به هر ترتیبی که بتواند این احزاب را به انجام آنچه وظیفه‌شان است مجبور خواهد کرد.

خانم پیمان اولین زن با حجاب مسلمان بود که به سنای استرالیا راه یافته بود.

پیمان در ماه جون امسال بعد از اینکه رای‌گیری به درخواست حزب سبزها برای به رسمیت شناختن فلسطین در سنای استرالیا انجام شد، او برخلاف تصمیم حزبش به آن رای مثبت داد. او ابتدا یک هفته از حزب کارگر تعلیق شد و پس از اینکه تاکید کرد که بازهم چنین رایی را خواهد داد برای مدت نامحدود تعلیق شد و در نهایت استعفا داد.

خانم پیمان بعد از تعلیق یک هفته‌ای گفته بود که در مورد فلسطین حاضر است که باز هم تصمیم حزبش را زیر پا بگذارد: «بستگی به این دارد که در سنا چه چیزی مطرح شود… اگر فردا هم به رسمیت شناختن کشور فلسطین مطرح شود، من از [موضع حزب] گذر می‌کنم.»

او گفته بود: «ما در مورد چهل هزار فلسطینی صحبت می‌کنیم که قتل عام شده‌اند.»

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *