مردی به‌خاطر که نتوانست در انتخابات شرکت کند به نخست وزیر جاپان با بمب حمله کرد

مرد ۲۴ ساله‌ای که مظنون به پرتاب بمب دودزا به سمت فومیو کیشیدا نخست‌وزیر جاپان است، دوست داشته سیاستمدار شود.

به گزارش کابل۲۴ به نقل از رسانه‌های جاپانی و بر اساس مطالب منتسب به این فرد در شبکه‌های اجتماعی، به نظر می‌رسد دلیل اقدام او، نارضایتی‌اش از قوانین انتخاباتی در کشورش بوده است.

فرد مظنون، ریوجی کیمورا نام دارد و بسیار مشتاق است که به جرگه سیاستمداران بپیوندد؛ وی از همین رو قصد داشته که برای انتخابات پارلمانی خود را نامزد کند اما به دلیل شرایط سنی تعیین شده در قانون انتخابات، از این فرصت محروم شده است.

این فرد شنبه گذشته بلافاصله پس از پرتاب یک بمب دودزا به سمت نخست‌وزیر جاپان که برای یک کارزار انتخاباتی به بندر سایکازاکی در غرب این کشور سفر کرده بود، توسط ماموران امنیتی کنترل و دستگیر شد.

به گزارش‌ رسانه‌های محلی، این حادثه بدون آسیب رسیدن به نخست‌وزیر و دیگر همراهان وی، درنهایت با بازداشت ریوجی کیمورا به پایان رسید.

کیمورا از صحبت با پولیس امتناع کرده است اما به گزارش رسانه‌های محلی، او از سیستم انتخاباتی جاپان ناراضی است و همین مسئله می‌تواند انگیزه‌های او را برای این اقدام روشن‌تر کند.

به گزارش رسانه‌های جاپانی از جمله شبکه تلویزیونی NHK و کیودو نیوز، ریوجی کیمورا که به گفته پولیس دوران بیکاری را می‌گذراند جولای سال گذشته شکایتی را به دادگاه منطقه کوبه ارائه کرد و بر اساس آن مدعی شد که باید به او اجازه ثبت نام برای شرکت در انتخابات ماه جنوری مجلس اعلا داده می‌شد.

بنا به قوانین جاپان، یک نامزد برای شرکت در انتخابات مجلس اعلا که یکی از دو مجلس پارلمان این کشور محسوب می‌شود، باید دست کم ۳۰ سال یا بیشتر داشته باشد و ۳ میلیون ین (۲۲۲۶۰ دالر) نیز سپرده ارائه دهد.

این در حالیست که ریوجی کیمورا، فرد مظنون به حمله با بمب دست‌ساز دودزا به نخست‌وزیر جاپان، در زمان برپایی انتخابات یاد شده ۲۳ ساله بود و از نظر قانونی امکان نامزد شدن در انتخابات را نداشت.

بر اساس گزارش رسانه‌های جاپانی، وی به دلیل تحمل رنج و آزار روحی و روانی ناشی از این ماجرا، درخواست ۱۰۰ هزار ین (۷۴۰ دالر) غرامت از دولت کرده بود.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *