افغانستان جز ۱۰ کشور گرسنه جهان

سازمان ملل متحد با نشر گزارش تازه‌ای، جمهوری دموکراتیک کنگو، اتیوپی، نایجریا، افغانستان، یمن، میانمار، سوریه، سودان، اوکراین و پاکستان را ۱۰ کشور گرسنه جهان معرفی کرده است.

به گزارش کابل۲۴، سازمان ملل متحد روز چهارشنبه، ۱۳ ثور، با نشر گزارشی در چهارچوب «گزارش جهانی درباره بحران‌های غذایی» گفته است که بیش از ۲۵۰ میلیون تن در ۵۸ کشور جهان سال گذشته میلادی به‌ دلیل درگیری‌ها، تغییرات آب‌وهوایی، تاثیرات همه‌گیری ویروس کرونا و جنگ اوکراین، با ناامنی غذایی حاد مواجه شدند و نیاز به کمک فوری داشتند.

این گزارش جمهوری دموکراتیک کنگو، اتیوپی، نایجریا، افغانستان، یمن، میانمار، سوریه، سودان، اوکراین و پاکستان را ۱۰ کشور گرسنه جهان معرفی می‌کند و می‌افزاید که در ۳۲ کشوری که معلومات در دسترس آن‌ها بوده، حدود ۳۵ میلیون کودک زیر پنج سال در سال گذشته میلادی از «سوءتغذیه حاد» رنج می‌بردند.

به گفته این سازمان، تعداد افرادی که با گرسنگی حاد دست‌وپنجه نرم می‌کنند و از سوءتغذیه رنج می‌برند، نگران‌کننده است و به بالاترین میزان در هفت سال گذشته رسیده است.

برپایه این گزارش که با همکاری سازمان‌های فعال در امور بشردوستانه تهیه شده، مردم در هفت کشور از جمله سومالیا، افغانستان، بورکینافاسو، هاییتی، نیجریه، سودان جنوبی و یمن با گرسنگی و مرگ مواجه‌اند.

در گزارش آمده است که وضعیت همچنان در مناطق کلیدی درگیری وخیم است، به‌ویژه در جمهوری دموکراتیک کنگو که ۲۶.۴ میلیون تن تحت تاثیر سطح بالای ناامنی غذایی حاد قرار دارند، در سودان جنوبی ۷.۷ میلیون تن و در یمن ۱۷.۴ میلیون.

در ادامه گزارش آمده است که از این تعداد کودک، ۹.۲ میلیون تن به‌شدت بیمار شدند و نیاز به درمان فوری داشتند.

این در حالی است که سازمان جهانی غذا نیز روز چهارشنبه، ۱۳ ثور، با نشر گزارشی گفته که به ۹۰۰ میلیون دالر امریکایی نیاز دارد تا بتواند به کسانی‌ که با گرسنگی حاد در افغانستان روبه‌رویند، کمک کند.

این سازمان تصریح کرده است که بر ادامه کار در افغانستان متمرکز است؛ جایی‌ که گرسنه‌گی هنوز جان بیش از ۱۵ میلیون تن را تهدید می‌کند.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *