دولت امریکا بدلیل واهمه از موج تازه ورود مهاجران غیرقانونی به این کشور از طریق مرز مکزیک، ۱۵۰۰ نظامی را به مرزهای جنوبی اعزام کرد.
به گزارش کابل۲۴ به نقل از یورونیوز، بر اساس مقرراتی که در دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ وضع شد اخراج مهاجران غیرقانونی در دوران کرونا که از طریق مرز مکزیک وارد ایالات متحده می شدند، تسهیل شد.
این باعث شد تا تعداد مهاجرانی که تلاش میکردند از طریق مرز زمینی مکزیک وارد امریکا شوند کاهش یابد.
به گفته پاتریک رایدر، رئیس رسانهای پنتاگون اعزام نظامیان آمریکا به مرز مکزیک پس از درخواست وزیر امنیت داخلی ایالات متحده انجام می گیرد.
نیروهای ارتش ایالات متحده بیش از سه ماه در کنار نیروهای پولیس و مرزبانی از مرزهای جنوبی این کشور محافظت خواهند کرد.
اعزام ۱۵۰۰ نیروی مازاد ارتش به مرزهای مکزیک در حالی است که ماههاست ۲۵۰۰ تن از نیروهای ارتش برای حفاظت از مرزها به پولیس و مرزبانان کمک می کنند.
دولت مکزیک روز سه شنبه اعلام کرد که از مهاجران اخراجی از ایالات متحده به دلایل بشردوستانه پذیرایی خواهد کرد.
طبق قانونی موسوم به«تایتل ۴۲» که در سال ۲۰۲۰ در دوران دونالد ترامپ اجرایی شد، اخراج مهاجران غیرقانونی به دلیل وضعیت اضطراری ناشی از همه گیری کووید بهراحتی میسر میشد.
برای مبارزه با موج جدید مهاجرت غیر قانونی شهروندان امریکای لاتین به ایالات متحده، دولت جو بایدن از هفته گذشته تصمیم گرفته تا تدابیری تازه ای اتخاذ کنند.
دموکرات ها پس از بروی کارآمدن جو بایدن ساخت دیوار مرزی مورد نظر دونالد ترامپ را متوقف کردند.
به گفته الخاندور مایورکاس، وزیر امنیت داخلی ایالات متحده از یازدهم ماه می ماده قانونی «تایتل ۸» جای، «تایتل ۴۲» را می گیرد. این ماده قانونی هم اخراج مهاجران غیرقانونی از خاک ایالات متحده را تسریع خواهد کرد.
مایورکاس می گوید برخلاف ادعای «جمهوریخواهان» مرزهای جنوبی بعد از یازدهم ماه می باز نخواهند شد.