بلاول بوتو زرداری: پاکستان تنها طالبان را به رسميت نمی‌شناسد

بلاول بوتو زرداری، وزیر امور خارجه پاکستان گفته است که پاکستان قصد ندارد به تنهایی حکومت طالبان در کابل را به رسمیت بشناسد.

به گزارش کابل۲۴ به نقل از بی بی سی، آقای بلاول بوتو زرداری امروز (جمعه) در یک کنفرانس مطبوعاتی که درباره مرور شش ماهه کارنامه سیاست خارجی دولت ائتلافی شهباز شریف صحبت می‌کرد، در مورد حادثه تیراندازی روز یک‌شنبه در گذرگاه مرزی با افغانستان گفت: «حملات تروریستی به نیروهای امنیتی پاکستان از طرف افغانستان» منجر به بسته شدن این گذرگاه مرزی شده است.

او از حکومت طالبان خواست تا «تدابیری اتخاذ کند تا خاک کشورشان علیه همسایه‌اش مورد استفاده قرار نگیرد.»

بنا به گزارش‌ها، گذرگاه پررفت و آمد سپین بولدک-چمن در پنچمین روز متوالی همچنان بسته است و تلاش‌ها برای بازگشایی آن نتیجه‌ای نداشته است.

وزیر خارجه پاکستان همچنین گفت این کشور نیاز به «بازنگری علنی» در رویکرد مبارزه با تروریسم خود دارد. اما او تاکید کرد پاکستان در سال‌های اخیر روند موفقیت‌آمیزی را در از بین بردن تروریسم و افراط‌گرایی از خاک خود داشته است.

او در مورد مذاکرات با تحریک طالبان پاکستانی گفت که این موضوع «سیاه و سفید نیست اگر جنگ باشد یا مذاکرات صلح».

آقای بوتو در حالی از مبارزه موفقیت آمیز پاکستان علیه تروریزم یاد کرده‌است که در چند ماه اخیر تحریک طالبان پاکستان چندین حمله خونین علیه دولت پاکستان انجام داده‌اند.

در تازه‌ترین مورد دو روز قبل تحریک طالبان پاکستان دو روز قبل پنج سرباز پولیس پاکستان را کشتند.

تحریک ط‌البان پاکستان ادعا کرده که در یک حمله ۶ تن از نیروهای پولیس پاکستانی را کشته‌اند

رسانه‌های منسوب به تحریک طالبان پاکستانی روز چهارشنبه، ۲۵ عقرب با نشر خبرنامه‌ای ادعا کرده‌اند که در پی یک حمله مسلحانه در روستای شهاب‌خیل ولسوالی لکی مروت بنو بالای نظامی پاکستانی، ۵ تن از آنان را کشته‌اند.
رسانه‌های پاکستانی نیز از حمله تحریک ط‌البان پاکستانی بالای پولیس این کشور خبر داده‌اند.
اسلام آباد تاکنون بارها از حکومت طالبان خواسته‌است که نگذارند از خاک افغانستان  علیه پاکستان استفاده صورت بگیرد‌.

 

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *