بلغارستان ۱۴۱ پناهجوی افغانستانی را بازداشت کرد

مقامات بلغارستان از بازداشت 141 پناهجوی افغانستانی که به‌صورت غیرقانونی خود را به این کشور رسانده بودند، خبر داده‌اند.

به گزارش کابل۲۴: پولیس بلغارستان دیروز یکشنبه گفت که به دلیل افزایش گذرگاه‌های غیرقانونی مهاجران، تدابیر امنیتی را در امتداد مرز این کشور با ترکیه تقویت بخشیده است.

به گفتۀ مقام‌ها، گروهی متشکل از ۸۸ پناهجوی افغان که در بس سفر می‌کردند، در نزدیکی شهر بندری بورگاس از سوی پولیس بازداشت شدند.

گروه دیگر از پناهجویان متشکل از ۵۳ نفر در حالی که ظاهراً در انتظار وسیله نقلیه در نزدیک یک جنگل در بورگاس بودند، از سوی پولیس یافت شده‌اند.

پیش از این، دیده‌بان حقوق بشر در گزارشی از شکنجه، بدرفتاری و بازگرداندن اجباری پناهجویان افغان و برخی از پناهجویان دیگر از مرزهای بلغارستان به ترکیه، منتشر کرد.

در این گزارش، مصاحبه‌شوندگان از ضرب و جرح، سرقت، برهنه کردن و استفاده از سگ‌های پلیس برای حمله به پناهجویان، حین بازگرداندن از بلغارستان به مرز ترکیه، خبر داده‌اند.

دیده‌بان حقوق بشر با نشر این گزارش، از اتحادیه اروپا خواست تا در مورد برخورد مقام‌های بلغارستانی با پناهجویان، بررسی‌های لازم را انجام دهد و از ادامه این روند جلوگیری کند

پس از تسلط دوباره طالبان بر افغانستان که بیش از یک سال از آن می‌گذرد، سیل مهاجرت‌ها از کشور افزایش یافته و بسیاری از پناهجویان از ترکیه عبور کرده و تلاش می‌کنند که خود را از طریق کشورهای بالکان، به کشورهای ثروتمند اتحادیه اروپا برسانند.

در کنار مهاجرت افغان ها به اروپا، سیل از مهاجرین به کشورهای پاکستان و ایران نیز سرازیر شدند.

مهاجرت های غیرقانونی در حالی از کشور رقم خورده است که وضعیت اشتغال و فقر در کشور نیز بحرانی گزارش شده‌است.

اخیرا سازمان جهانی غذا اعلام کرده است که میلیون ها انسان در افغانستان غذای کافی ندارند.

این سازمان خواستار میلیون ها کمک از مجامع بین‌المللی برای مهار گرسنگی شدید در افغانستان شده‌است.

تورم، فقر و بیکاری شدید باعث مهاجرت میلیون ها افغان از کشور شده‌است.

 

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *