ادعای دیلی بیست در باره مرگ رهبر القاعده

به گزارش دیلی بیست، القاعده می‌خواهد علت مرگ ایمن الظواهری را «بیماری» اعلام کند. در گزارش آمده که طالبان از القاعده خواسته مرگ الظواهری را تایید یا رد نکند. طالبان به القاعده گفته: ما یکبار حکومت خود را فدای شما کردیم.

امریکا ماه اسد اعلام کرد که الظواهری را در کابل کشتند.

القاعده تاکنون رسماً در مورد کشته شدن رهبر پیشین خود اظهار نظر نکرده است.

منابع به دیلی بیست گفته که پنهان کردن مرگ الظواهری، نتیجه تفاهم پنهانی میان مقامات طالبان و القاعده بوده است.

پس از آن‌که امریکا اعلام کرد رهبر القاعده را در کابل کشته، طالبان گفتند در این مورد تحقیق می‌کنند.

طالبان در مذاکرات دوحه با امریکا وعده داده بودند که روابط خود با القاعده و سایر گروه‌های تروریستی را قطع می‌کنند.

منابع به دیلی بیست گفته‌اند که امریکا دستگاه‌های نظارتی و دوربین‌های اطلاعاتی را در خانه‌ای که الظواهری زندگی می‌کرد و حتی در تخت خواب او نصب کرده بود.

امریکا در ماه سپتامبر مدل این خانه را با جزيیات در یک موزیم به نمایش گذاشت. این امر نشان می‌دهد که اطلاعات عظیمی از این خانه در دست نیروهای امریکا قرار گرفته بود.

طالبان در حکومت خود در دهه نود، از تحویل اسامه بن لادن به امریکا خودداری کرد، آن‌چه که در سال ۲۰۰۱ منجر به سقوط حاکمیت این گروه شد.

به گزارش دیلی بیست، شبکه حقانی برای ساکت ماندن القاعده در مورد مرگ رهبرش لابی کرده است.

یک منبع که با الظواهری ملاقات داشته، به دیلی بیست گفته است: «الظواهری و اسامه آرزوی شهادت به دست کفار را داشتند، هر دو به آرزوی خود رسیدند، اما القاعده آن را پنهان می‌کند تا طالبان را از فاجعه و عواقب حضور رهبر ارشد خود در پایتخت طالبان نجات دهد.»

به نقل از دیلی بیست، القاعده می‌خواست که برای ایمن الظواهری مراسم عمومی تشییع جنازه در کابل برگزار کند، اما طالبان اجازه این کار را نداده است.

القاعده تاکنون رهبر جدید خود را تعیین نکرده است.

به گزارش دیلی بیست، سه فرد ارشد این گروه سعی دارند کرسی رهبری را احراز کنند. سیف‌العدل، از رهبران کهنه‌کار القاعده، یاسین السوری و عبدالرحمن المغربی، داماد الظواهری برای رسیدن به مقام رهبری القاعده رقابت می‌کنند.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *