حملات مرگبار توسط پناهجویان؛ آلمان اخراج مهاجران را تشدید می‌کند

پس از گذشت سه روز از حمله با چاقو در شهر سولینگن آلمان که توسط یک پناهجوی سوری انجام شد و بعداً داعش مسوولیت آن را بر عهده گرفت، اولاف شولتز؛ نخست‌وزیر آلمان اعلام کرد که قوانین مربوط به حمل چاقو و اخراج پناهجویانی که درخواست‌شان رد شده را تشدید خواهد کرد.

کابل ۲۴: آقای شولتز این اظهارات را امروز دوشنبه، ۲۶ آگست هنگام بازدید از حمله‌ای که در آن یک شهروند سوری متهم به قتل سه نفر شده بود، بیان کرد.

وی در واکنش به این حمله گفت: «ما باید هر کاری که می‌توانیم انجام دهیم تا از وقوع چنین اتفاقاتی در کشورمان جلوگیری کنیم. قوانین مربوط به حمل چاقو باید تشدید شوند و این اقدام باید هرچه سریع‌تر صورت گیرد».

نخست‌وزیر آلمان افزود که در سال جاری تعداد اخراج‌ها ۳۰ درصد افزایش یافته‌است؛ اما «ما به دقت بررسی خواهیم کرد که چگونه می‌توانیم این روند را بیشتر تقویت کنیم».

آقای شولتز همچنین اشاره کرد که اقداماتی از جمله بازرسی‌های مرزی در مرزهای شرقی آلمان، تعداد مهاجرانی که به‌طور نامنظم وارد کشور می‌شوند را کاهش داده است؛ اما تأکید کرد که هنوز جا برای بهبود این وضعیت وجود دارد.

جوان ۲۶ ساله سوری متهم به حمله که در رسانه‌های آلمانی با نام عیسی الح شناخته می‌شود، به ظن قتل سه نفر و زخمی کردن چندین نفر دیگر در یک جشنواره در شهر سولینگن در غرب آلمان، جمعه شب بازداشت شد. گروه داعش مسوولیت این حمله را بر عهده گرفت، اما مقامات آلمانی تاکنون نتوانسته‌اند صحت این ادعا را تأیید کنند.

به گزارش رسانه‌های آلمانی، درخواست پناهندگی این جوان از سوی دولت آلمان رد شده بود و قرار بود سال گذشته به بلغارستان، کشوری که اولین بار در آن وارد اتحادیه اروپا شده بود، اخراج شود. اما به دلیل ناپدید شدن او برای مدتی، این روند به تعویق افتاد.

این حادثه بار دیگر بحث‌ها و انتقادها درباره سیاست‌های مهاجرت و اخراج در آلمان را برانگیخته است.

در ماه می امسال پس از حمله با چاقو توسط یک مهاجر افغانستان در مانهایم که منجر به کشته شدن یک افسر پولیس و زخمی شدن چهار نفر دیگر شد، شولتز اعلام کرده بود که آلمان اخراج «جنایتکاران» را آغاز خواهد کرد.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *