آلمان در اوکراین کارخانه تولید تانک راه اندازی می‌کند

رئیس یک گروه تولید کننده تجهیزات نظامی و دفاعی در آلمان می‌گوید در تدارک و برنامه‌ریزی برای راه‌اندازی یک کارخانه تولید تانک در اوکراین است که این کشور در حال حاضر برای مقابله با تهاجم نظامی روسیه سخت به آن نیاز دارد.

به گزارش کابل۲۴ به نقل از یورونیوز، آرمین پاپرگر، رئیس شرکت آلمانی راین متال که در زمینه صنایع دفاعی فعالیت دارد از مذاکراتی «امیدبخش» با کی‌یف بر سر ساخت کارخانه تولید تانک در اوکراین خبر داده است.

وی این موضوع را در گفتگو با نشریه آلمانی «راینیشه پُست» مطرح کرد و گفت:

««یک شعبه از کارخانه راین‌متال را می توان با حدود ۲۰۰ میلیون یورو در اوکراین برای تولید سالانه دست کم ۴۰۰ تانک جنگی از نوع پانتر راه اندازی کرد.»

وی در این خصوص تصریح کرد که شروع مذاکرات با مقامات اوکراینی امیدبخش بوده و تصمیم‌گیری نهایی در نهایت تا دو ماه دیگر انجام خواهد شد.

به گفته آرمین پاپرگر، واحد تولیدی در اوکراین می تواند «بدون مشکل» از طریق سیستم‌های دفاع ضد هوایی در برابر حملات روسیه محافظت شود.

این در حالی است که دیمیتری مدودف، رئیس‌جمهوری پیشین و مرد شماره دو شورای امنیت روسیه، پیش از این در پیامی تلگرامی نسبت به راه اندازی کارخانه تولید تانک در اوکراین هشدار داده بود.

آقای مدودف در این پیام تهدید کرده بود که کشورش با رگباری از موشک‌های روسی کالیبر و دیگر سلاح‌های آتش‌زا به استقبال مراسم افتتاح این کارخانه خواهد رفت.

رئیس شرکت راین‌متال در ادامه یادآور شد که اوکراین برای پیروزی در برابر نیروهای روسیه به ۶۰۰ تا ۸۰۰ تانک نیاز دارد؛ از این لزوم تولید سریع تانک‌های جدید بسیار احساس می‌شود.

وی در این خصوص تصریح کرد: «حتی اگر آلمان ۳۰۰ تانک لئوپارد۲ متعلق به بوندس‌ور (ارتش آلمان) را در اختیار اوکراین قرار دهد، باز هم برطرف‌ کننده نیازهای موجود نخواهد بود.»

اولاف شولتس، صدراعظم آلمان اواخر جنوری گذشته سرانجام پس از مدتی تعلل نسبت به ارسال تانک‌های لئوپارد به اوکراین چراغ سبز نشان داد.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *