آلمان اخراج پناهجویان افغان و سوری را اجرایی می‌کند

وزیر داخله آلمان اعلام کرد که این کشور تصمیم دارد برنامه اخراج پناهجویان به کشورهای خود را اجرایی کند.

به گزارش کابل ۲۴:، «نانسی فزر» وزیر داخله آلمان «برنامه اخراج مجرمان به سوریه و افغانستان» را اعلام کرد.

فزر به روزنامه آلمانی «بیلد آم زونتاگ» گفت: «ما می‌خواهیم به ویژه در مورد مجرمان اسلام‌گرا، به روشی معین استرداد انجام بدهیم. هر کسی که حق ماندن در آلمان را نداشته باشد، باید در اسرع وقت کشور ما را ترک کند».

اگرچه این موضوع برای وزارت امور خارجه آلمان با توجه به درگیری‌های ادامه‌دار در هر ۲ کشور محل بحث بوده است.

پیشتر «اولاف شولتس» صدراعظم آلمان این سیاست را تایید کرده و در یک نشست خبری گفت که دولت او برای استرداد مجرمان به افغانستان و سوریه آماده می‌شود.

دولت آلمان همچنین در حال مذاکره با کشورهای طرف سوم برای تسهیل این استردادها از طریق مذاکره با سوریه و افغانستان است.

طبق این گزارش، «آنالنا بربوک» وزیر امور خارجه آلمان درباره برنامه‌ها برای استرداد مجرمان به کشورهایشان تردید داشته و به چالش‌هایی در مسیر اجرایی شدن آن اشاره کرده است.

تصمیم اخراج پناهجویان در آلمان پس از چند مورد قتل و حمله با چاقو در ماه ژوئن اتخاذ شد که منجر به کشته و مجروح شدن چندین شهروند آلمانی شده است.

اختلاف مقامات آلمانی

آنالینا بربوک وزیر خارجه آلمان از اظهارات اولاف شولتز نخست‌وزیر آلمان، درباره اخراج پناه‌جویان افغان از این کشور انتقاد کرده است.

به گزارش روزنامه “ولت”، آنالینا بربوک بدون ذکر نام کسی گفته است، تعهدات که عملی نمی‌شوند، نمی‌توانند به تأمین امنیت کمک کنند.

بربوک در واکنش به اظهارات اخیر درباره اخراج پناه‌جویان افغان و سوری گفته است: «من باور دارم، به‌ویژه در این زمان‌ نامشخص، اگر تعهداتی بدهید که روز بعد نتوانید چگونگی اجرای آن را بفهمید، نمی‌تواند به تأمین امنیت کمک کند.»

پیش از این، اولاف شولتز نخست‌وزیر آلمان گفته بود که برلین در حال تصمیم‌گیری در باره اخراج پناهجویان افغان از این کشور است و آمادگی‌ها برای این روند در جریان است.

 

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *