آلمان اعطای تابعیت به مهاجرین را آسان‌تر می‌کند

مقامات کشور آلمان قصد دارند اعطای تابعیت این کشور را برای مهاجرین آسان‌تر کنند. گفته می‌شود اصلاح قانون مهاجرت در این کشور با هدف تقویت نیروی کار تهیه شده است. بسیاری از شرکت‌های این کشور در سال‌های اخیر با کمبود نیروی ماهر مواجه بوده‌اند.

به گزارش کابل۲۴، براساس پیش‌نویس این قانون مدت زمان دریافت شهروندی این کشور ای مهاجرین از هشت سال به پنج سال حضور کاهش یافته است البته کسانی که به زبان آلمانی صحبت می‌کنند می‌توانند پس از سه سال حضور برای دریافت تابعیت اقدام کنند.

همچنین قرار است قانون ممنوعیت داشتن چند تابعیت برای متقاضیان کشورهای غیر اروپایی لغو شود.

در اصلاحات قانون مهاجرتی جدید الزامات زبان آلمانی برای شهروندی کسانی که در دهه ۵۰ و ۶۰ میلادی به عنوان کارگر به این کشور مهاجرت کرده‌اند نیز تسهیل می‌شود.

نانسی فیزر، وزیر داخله آلمان در بیانیه‌ای گفته است: «ما می‌خواهیم افرادی که بخشی از جامعه ما شده‌اند بتوانند به شکل دهی کشور ما کمک کنند».

خانم فیزر همچنین گفت نمونه‌هایی مانند کشور کانادا نشان می‌دهد که این سیاست‌ها برای جذب افراد ماهر و استفاده از دانش آن‌ها بسیار موفق بوده است.

دولت آلمان سال گذشته با اصلاح قانون مهاجرت موافقت کرد، این کشور به دنبال باز کردن دروازه‌های خود به روی کارگران خارج از اتحادیه اروپا است تا بتواند صد‌ها جای خالی از پرستاری کودک تا فناوری اطلاعات و انرژی‌های تجدیدپذیر را پر کند.

با این‌حال برخی از احزاب با این سیاست‌ها مخالف هستند. یکی از احزاب محافظه کار آلمان با اعتراض به اصلاح قوانین مهاجرتی گفته این قانون ممکن است موجب تشدید مهاجرت غیرقانونی شود و در عین حال انگیزه‌های مهاجران را برای ادغام کامل در جامعه از بین ببرد.

طبق پیش نویس اصلاح قانون مهاجرتی، هر کسی بخواهد شهروندی آلمان را بگیرد باید به ارزش‌های یک جامعه آزاد که شامل کرامت و برابری همه انسان‌هاست متعهد باشد.

در این متن این پیش نویس آمده است: «هرکسی که این ارزش‌ها را نداشته باشد یا حتی برخلاف آن‌ها رفتار کند، نمی‌تواند تابعیت آلمان را به دست آورد».

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *