ادامه اخراج مهاجران افغانستان از ایران و پاکستان، خبرگزاری باختر از اخراج بیش از ۳۰۰ خانواده طی یک روز از ایران و پاکستان خبر دادهاند.
کابل ۲۴: خبرگزاری باختر گزارش دادهاست که ایران و پاکستان روز جمعه، ۲۳ سنبله، ۳۵۵ خانواده مهاجر کشور را به گونه «اجباری و اختیاری» اخراج کردهاند.
بر اساس این گزارش، این مهاجران از طریق گذرگاههای مرزی در ولایتهای ننگرهار، قندهار، نیمروز و هرات وارد کشور شدهاند.
وزارت مهاجرین میافزاید که ۲۹ خانواده از طریق گذرگاه تورخم و ۳۱ خانواده دیگر از مسیر سپین بولدک به افغانستان برگشتهاند.
در همین حال و بر بنیاد این گزارش، ۷۵ خانواده از طریق مرز دل ابریشم و همچنین ۲۲۰ خانواده دیگر از مسیر مرز اسلام قلعه به کشور برگشتهاند.
این در حالی است که شماری از خانوادههای برگشته از پاکستان میگویند که پولیس این کشور تمامی داروندار شان را میگیرند و آنان را با دست خالی به افغانستان اخراج میکنند.
در همین حال آمار کمیساریای عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان نشان میدهد که پس از اگست سال ۲۰۲۱ بیش از ۶۰۰ هزار تن از شهروندان کشور به پاکستان پناه بردهاند.
از سوی دیگر، مقامهای ایرانی در نشستی به تاریخ ۱۳ سنبله که در آن حسن کاظمی قمی؛ نماینده ویژه این کشور در امور افغانستان در آن شرکت داشت، طرح جدیدی را برای «ساماندهی» مهاجران افغان ارائه کردند.
در همین حال مجتبی عبداللهی؛ والی شهر البرز ایران به تازگی گفته است که در طی یک سال گذشته، بیش از ۵۰ هزار مهاجر افغانستان تنها از این شهر اخراج شدهاند.
اخراج مهاجران افغان از ایران در چند ماه اخیر شدت گرفتهاست.
در تازهترین مورد موج مهاجر ستیزی در ایران عکسی در شبکههای اجتماعي دستبهدست میشود که در آن نوشتهاست که فروش نان به اتباع ممنوع است.
«سید رسول موسوی» با اشتراک یک بنر که در آن تاکید شده بود به دستور دادستانی شهرستان بردسیر کرمان فروش نان به اتباع ممنوع است در شبکه اجتماعی ایکس در مطلبی نوشت: « بر سر در خانقاه ساده و بیتکلف عارف کامل، شیخ ابوالحسن خرقانی نگاشته بودند:
«هرکه در این سرا درآید، نانش دهید و از ایمانش مپرسید. چه، آنکه به درگاه باری تعالی به جان ارزد، البته بر خوان بوالحسن به نان ارزد.»