کامران علی‌زایی از زندان آزاد شد

منابع محلی از ولایت هرات می‌گویند که کامران علی‌زایی، رییس پیشین شورای ولایتی هرات، از زندان طالبان آزاد شده است.

به گزارش کابل۲۴ به نقل از هشت صبح، منابع روز جمعه، ۴ قوس، می‌گویند که طالبان، کامران علی‌زایی را به اتهام‌های گوناگون از جمله آدم‌ربایی بازداشت کرده بودند.

کامران علی‌زایی بنا بر مخالفت‌هایش با تعیینات مقام‌های بلندرتبه حکومت محلی هرات در زمان حاکمیت نظام پیشین، به‌عنوان یک چهره زورگو شناخته می‌شد.

گفته می‌شود آقای علی‌زای در زمان حکومت جمهوریت نیروی مسلح غیر مسؤول داشت و در باج‌گیری‌ها و زورگویی های دولتی در هرات دست باز داشت.

گفتنی است که در روز سقوط شهر هرات به‌ دست طالبان و تسلیم‌دهی قول‌اردوی ظفر به افراد این گروه، علی‌زایی در نقش میانجی میان فرماندهان طالبان و قول‌اردو ظاهر شده و مقام‌های حامی دولت پیشین از جمله اسماعیل خان را به تسلیم شدن ترغیب کرد.

هنوز اینکه چرا او از سوی طالبان زندانی و آزاد شده است گزارش نشده‌است.

 

او در زمان جمهوریت گفته بود اگر فرمانده پولیس این ولایت برکنار نشود ۲۰ هزار نیرو را برای ممانعت از کار او فرا می‌خواند.

پس از تهدید اعتراض مسلحانه از سوی رییس شورای ولایتی هرات در برابر فرماندۀ پولیس این ولایت، وزارت داخله فرماندۀ پولیس هرات را به کابل فراخواند.

کامران علیزایی رییس شورای ولایتی هرات تهدید کرده بود  که اگر تا یک روز دیگر، فرماندۀ پولیس این ولایت برکنار نشود، بیش از بیست هزار تن به شمول یک هزار مرد مسلح مانع کار سلطان داوود سلطان، فرماندۀ پولیس خواهند شد

نزدیک به دو هفته می‌شود که تنش‌ها میان رییس شورای ولایتی و فرمانده پولیس هرات منجر به اعتراض هواداران دو طرف شده‌ بود.

کامران علیزایی رییس شورای ولایتی هرات در این باره اظهار داشت:«قبلا گفته بودم که به روز سه شنبه بیست هزار نفر تجمع می کنند و احتمال حضور یک هزار مسلح در میان اعتراض کننده‌گان است. این مردان مسلح به خاطری در میان اعتراض کننده‌گان حضور خواهند داشت که اگر قوماندان امنیه دست به حرکت بیجا بزند، حرکت آن را پاسخ بدهند.»

 

 

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *