مجاهد: پاکستان در اخراج مهاجرین تجدید نظر کند

ذبیح‌الله مجاهد؛ برخورد پاکستان با مهاجرین افغانستانی را غیرقابل قبول خوانده و از آن کشور خواسته است که در برنامه‌ی خود تجدید نظر کند.

به گزارش کابل‌۲۴؛ مجاهد همچنین امروز (چهارشنبه، ۱۲ میزان) در پیامی در ایکس نوشته است که مهاجرین افغانستان در مشکلات امنیتی پاکستان دست ندارند.

به‌تازگی سرفراز بوگتی، وزیر داخله‌ی موقت پاکستان گفته است که از ماه جنوری سال جاری میلادی تا اکنون ۲۴ حمله‌ی انتحاری رخ داده که ۱۴ مورد آن توسط شهروندان افغانستان انجام شده است.

دولت پاکستان در تازه‌ترین تصمیم، به مهاجران غیرقانونی تا اول ماه نوامبر فرصت داده است که آن کشور را ترک کنند.

وزیر داخله‌ی پاکستان گفته است که اگر این مهاجران تا اول نوامبر به‌صورت داوطلبانه پاکستان را ترک نکنند، پس از آن پولیس از همه‌ی ایالت‌های این کشور آنان را اخراج خواهد کرد.

ذبیح الله مجاهد؛ در واکنش به تصمیم اخیر پاکستان درباره‌ی مهاجران افغانستانی گفته است که «باید جهت پاکستانی بر پلان خود در این رابطه تجدید نظر کند».

مجاهد نوشته است: «تا مدتی که مهاجرین افغان به اختیار خود و آهسته از پاکستان بیرون می‌آیند، تا آن زمان باید حکومت پاکستان تحمل داشته باشد.»

پیشتر سفارت افغانستان در اسلام‌آباد، نیز گفته بود که بر خلاف تعهدات مقام‌های پاکستانی، بازداشت و آزار و اذیت پناهجویان اهل افغانستان در پاکستان ادامه دارد.

به‌گفته‌ی این سفارت‌خانه، طی دو هفته‌ی گذشته دست‌کم هزار شهروند افغانستان بازداشت شده‌اند.

سفارت افغانستان در اسلام‌آباد همچنین افزوده است که در جریان عملیات پولیس پاکستان در کنار آزار و اذیت مهاجران، قتل‌های «نامعلوم» نیز صورت گرفته است.

این سفارت‌خانه از چهار نفر به‌نام‌های فرید‌الله ولد غلام‌جیلانی، امان‌الله ولد تکرخان، ولی ولد شيرمحمد و درویش ولد عتیق‌الله به‌عنوان مقتولان نام برده است.

سفارت افغانستان در اسلام‌آباد افزوده است که این افراد در ابتدا از طرف نیروهای امنیتی پاکستان بازداشت شده‌ و پس از چند وقت اجساد شان در شفاخانه‌ها و مکان‌های دیگر پیدا شده‌اند.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *