مجاهد: انتقاد سازمان ملل از شلاق زده شدن زنان توهین به اسلام است

طالبان واکنش بخش‌های مربوط به سازمان ملل متحد و نمایندگان کشور های غربی در مورد شلاق زده شدن زنان در محضر عام را توهین به دین اسلام دانسته‌اند.

به گزارش کابل۲۴؛ ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان، جمعه‌شب، ۵ قوس، در رشته‌توییت‌هایی نوشته که اظهارات سخنگوی کمیشنری سازمان ملل متحد و نمایندگان کشور های غربی در پیوند به شلاق زده شدن زنان در افغانستان غیرانسانی، ظالمانه و توهین به دین اسلام است.

مجاهد این اظهارات و موضع‌گیری‌های سازمان ملل و کشور های غربی را نکوهش کرده‌ و آن را در مخالفت با اصول بین‌المللی دانسته‌اند.

سخنگوی طالبان، شلاق زده شدن زنان در محضر عام را تطبیق قوانین و مجازات در نظر گرفته‌شده از سوی دین اسلام دانسته است.

ذبیح‌الله مجاهد افزوده است: «کشورها و سازمان‌ها نباید اجازه دهند تا اشخاص مغرض از آدرس آن‌ها در مورد دین مقدس اسلام و احکام آن، اظهارات غیرمسوولانه و تحریک‌کننده داشته‌ باشند».

گفتنی‌ است که شلاق زده شدن ۱۲ تن، به شمول سه زن از سوی طالبان در لوگر، با واکنش های گسترده جهانی روبه‌رو شده است. در آخرین مورد کارشناسان سازمان ملل متحد گفته‌اند که ممکن رفتار طالبان با زنان جنایت علیه بشریت باشد.

صحنه شلاق زدن توسط طالبان

عمر منصور مجاهد، سخنگوی والی طالبان در لوگر گفت که حداقل سه زن و ۹ مرد براساس حکم دادگاه و به خاطر «ارتکاب زنا، لواط و سرقت» در یک استادیوم فوتبال در این ولایت در ملأ عام با ضربات شلاق، مجازات شدند.

گزارش شده که حدود ۵۰۰۰ نفر برای مشاهده جریان شلاق زدن این افراد دراین استادیوم جمع شده بودند.

آقای مجاهد افزود که حداکثر مجازات تطبیق شده ۳۹ شلاق بود و حد اقل آن ۲۱ ضرب شلاق بود. او گفت که هر سه زن پس از مجازات آزاد شدند و برخی از مردان هنوز زندانی هستند.

همزمان از ولایت لغمان هم گزارش شده که یک زن و یک مردم، بخاطر آنچه ( رابطه نامشروع ) خوانده شده، با ضربات شلاق مجازات شده اند

کاردار سفارت بریتانیا برای افغانستان نیز گفته است که از شلاق زدن مردم در ملاءعام توسط طالبان شوکه شده‌است.

 

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *