پاکستان در ۲۴ ساعت گذشته بیش از ۹۰۰ مهاجر افغان را اخراج کرده‌است

آمریت سرحدی تورخم اعلام کرده‌است که پاکستان طی ۲۴ ساعت گذشته ۹۷۹ مهاجر را به‌گونه اجباری از این کشور اخراج کرده است.

کابل ۲۴: آمریت سرحدی گذرگاه تورخم روز پنج‌شنبه، ۱۰ جوزا، اعلام کرده است که ۶۴۷ مهاجر از طریق این گذرگاه وارد کشور شده‌اند.

این مهاجران مربوط به ۱۱۵ خانواده می‌شوند.

براساس گزارش خبرگزاری باختر  آمریت سرحدی در سپین‌بولدک قندهار هم از برگشت ۶۲ خانواده مهاجر به کشور که شامل ۳۳۲ تن می‌شوند، خبر داده است.

مقامات محلی تصریح کرده‌اند که همه این مهاجران به‌گونه اجباری اخراج شده‌اند.

بربنیاد اطلاعات، مهاجران اخراج‌شده از پاکستان به‌منظور دریافت کمک به نهادهای بین‌المللی، از جمله سازمان بین‌المللی مهاجرت، برنامه جهانی غذا و کمیشنری عالی سازمان ملل در امور پناهندگان معرفی شده‌اند.

این در حالی است که چند روز پیش ایتلاف نهادهای امدادرسان در امتداد خط دیورند اعلام کرده بود که از ۱۵ سپتامبر سال گذشته تا ۱۸ مارچ سال جاری حدود ۵۹۰ هزار پناه‌جوی از پاکستان به کشور برگشته‌اند.

بربنیاد آمار این نهاد، بیش از ۳۷۶ هزار مهاجر از طریق گذرگاه تورخم و بیش از ۱۹۶ هزار مهاجر دیگر نیز از اسپین‌بولدک قندهار به کشور برگشته‌اند.

برگشت شمار اندکی از مهاجران از طریق گذرگاه‌های خرلاچی و غلام‌خان به افغانستان نیز ثبت شده است.

بسیاری افغان‌هایی که از پاکستان اخراج می‌شوند در همین کشور به دنیا آمده و بزرگ شده اند و هیچ آشنایی با افغانستان ندارند. شماری از آن‌ها پس از اخراج تلاش می‌کنند دوباره به پاکستان برگردند.

به‌رغم خواست‌های نهادهای بین‌المللی مبنی بر توقف اخراج اجباری پناهجویان افغان از پاکستان، دولت این کشور به بیرون کردن پناهجویان از چند ماه به این‌سو ادامه داده است.

گفتنی است که اسلام‌آباد به پناهجویان بدون مدرک تا اول ماه نوامبر گذشته مهلت داده بود تا به‌گونه داوطلبانه این کشور را ترک کنند.

سازمان حفاظت از کودکان گزارش داده است که پس از اعلام پاکستان مبنی بر اخراج مهاجرین غیرقانونی، صدها کودک افغان روزانه بدون داشتن جایی برای زندگی و پولی برای غذا از پاکستان وارد افغانستان می‌شوند.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *