حمله پشاور؛ اشرف غنی پاکستان را به صبر استراتژيک دعوت کرد

محمد اشرف غنی؛ رئیس‌جمهور پیشین افغانستان در واکنش به حمله پیشاور‌،‌ پاکستان را به برنامه‌های درازمدت و صبر استراتژیک فراخواند و پیشنهاد همکاری در این زمینه را داد.

به گزارش کابل۲۴؛ اشرف غنی نوشت: ما مردم افغانستان که از اختلافات و تفرقه بین‌المللی و منطقه‌ای رنج برده‌ایم، می‌خواهیم در این روند مشارکت کنیم.

در حمله انتحاری روز دوشنبه به مسجدی در پیشاور که تحریک طالبان پاکستان مسئولیت آن را به عهده گرفت، دست‌کم ۳۲ نمازگزار کشته و ۱۴۷ نفر زخمی شدند.

محمداشرف غنی،‌ رئیس‌جمهور پیشین افغانستان در یک رشته توییت این حمله را محکوم کرد و با خانواده‌های کشته‌شدگان ابراز همدردی کرد.

او در ادامه توییت خود نوشت: غلبه بر تروریسم نیازمند یک توافق کافی جمعی در میان جهان اسلام و بخصوص در منطقه است تا عوامل ریشه‌ای تروریسم شناسایی و به آن پرداخته شود.

آقای غنی می‌گوید پاکستان این فرصت را دارد که راه‌حلی بدیع برای حل مشکلی ارايه کند که تاکنون فقط از راه نظامی با آن برخورد شده است.

به پیشنهاد اشرف غنی، اقدامات تاکتیکی کوتاه‌مدت باید جای خود را به چشم‌انداز بلندمدت، صبر استراتژیک و هماهنگی میان دولت و مردم بدهد تا به نتیجه برسد.

رئیس‌جمهور فراری افغانستان در پایان رشته توییت خود نوشته است: ما مردم افغانستان که از عدم توافق منطقه‌ای و بین‌المللی به‌گونه فجیعی رنج برده‌ایم آماده و علاقه‌مند سهم‌گیری در چنین راهبرد سازنده‌ای هستیم.

واکنش طالبان

سفارت افغانستان در اسلام‌آباد نیز حمله انتحاری به مسجد پیشاور را محکوم کرده است.

این سفارت در توییتی نوشت که حمله به مسجد در دین اسلام جایی ندارد.

وزارت خارجه طالبان و سخنگویان این گروه تاکنون درباره حمله انتحاری روز دوشنبه در منطقه پولیس لاین پیشاور چیزی نگفته‌اند.

اشرف غنی در حالی بعد از این حمله واکنش نشان داده‌است که در یک هفته اخیر مایک پمپئو وزیر خارجه دولت ترامپ به شدت بر او حمله کرد و او سکوت اختیار کرد.

پمپئو اشرف غنی را دزد رای مردم و فاسد خطاب کرد که با واکنش‌های گسترد‌ای رو برو شد ولی خود او هیچ واکنشی نشان نداد.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *