کاهش کمک‌های برنامه جهانی غذا به‌دلیل کمبود بودجه

برنامه جهانی غذا در افغانستان می‌گوید که به‌دلیل کمبود بودجه، مجبور شده است تعداد افرادی را که در ماه به آنان کمک‌ می‌کند به پنج میلیون نفر از آسیب‌پذیرترین افراد کاهش دهد.

به گزارش کابل‌۲۴؛ برنامه جهانی غذا امروز (سه‌شنبه، ۱۳ سرطان) در توییتی نوشته است که برای تداوم عملیات در زمستان به بیش از یک میلیارد دالر نیاز دارد.

برنامه جهانی غذا می‌گوید که ۲۸.۸ میلیون نفر یا دو سوم جمعیت افغانستان، به کمک‌های بشردوستانه‌ی چندبخشی در سال ۲۰۲۳ نیاز دارند.

به‌گفته‌ی این نهاد،  پیش‌بینی می‌شود که ۱۵.۳ میلیون نفر بین ماه‌های می تا اکتبر ۲۰۲۳ به‌شدت در ناامنی غذایی قرار داشته باشند.

از جمله، به‌گفته‌ی این برنامه، ۲.۸ میلیون نفر در سطح اضطراری ناامنی غذایی قرار خواهند داشت.

برنامه جهانی غذا گفته است که در حال حاضر ۳.۲ میلیون نفر در افغانستان از سوءتغذیه حاد رنج می‌برند.

 

برنامه جهانی غذا روز جمعه، ۹ سرطان اعلام کرد که پس از ماه اکتبر پولی برای کمک به افغانستان ندارد؛ بنابراین قادر به ارائه کمک به میلیون‌ها نیازمند نیست.

هسیائو وی‌لی؛ مدیر برنامه‌جهانی غذا در افغانستان هشدار داده که با پیش‌بینی‌های فعلی منابع این سازمان برای کمک‌های غذایی به افغانستان تا پایان ماه اکتبر به اتمام می‌‌رسد.

مدیر بخش افغانستان برنامه‌جهانی غذا به رویترز گفته: «برای چند ماه به پنج میلیون نفر می‌توانیم خدمات ارائه کنیم؛ اما پس از آن، ما منابع لازم را نداریم.»

او همچنین افزوده که این شرایط «فوریت» در وضعیت کمک‌رسانی آن‌ها را نشان می‌دهد.

براساس برآوردهای برنامه‌جهانی غذای سازمان ملل با بودجه فعلی و کمک‌های مالی وعده داده شده کشورهای کمک کننده به بحران بشردوستانه در افغانستان، کاهش ارائه خدمات از ماه آگست شروع می‌شود، در سپتامبر بیشتر کاهش می‌یابد تا در ماه اکتبر به آخر می‌رسد که مصادف با آغاز زمستان در افغانستان است.

او افزوده که این سازمان از حالا تا پایان ماه مارچ سال آینده (بهار) حدود یک میلیارد دالر نیاز دارد.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *