رینا امیری از هالیوود خواست زنان افغان را فراموش نکند

رینا امیری؛ نماینده ویژه امریکا در امور حقوق بشر افغانستان با شماری از دست‌اندرکاران سینمای هالیوود درباره وضعیت زنان افغانستان در لاس‌آنجلس گفتگو کرده است.

به گزارش کابل۲۴؛ رینا امیری از دست‌اندرکاران هاليوود خواست که از طریق صنعت سینما، با مستند و داستان‌نویسی، پیام زنان افغانستان را به جهانیان برسانند.

وب‌سایت خبری «رپ» نوشته است که نماینده امریکا در امور حقوق بشر گفت: «شیوه‌های بسیاری هست که ما می‌توانیم از طریق صنعت خلاق در هالیوود با ساخت مستند و داستان‌نویسی کمک کنیم.»

رینا امیری افزود: «ما باید پیام [زنان افغانستان] را به جهانیان برسانیم.

او گفت یایید به آن‌ها کمک کنیم تا سرنوشت خود را تغییر دهند.» نماینده ویژه امریکا تاکید کرد که نباید این «زنان شجاع» را فراموش کرد.

این مقام امریکایی به کارکنان هالیوود گفت که او تبلیغات مبارزات زنان ایران علیه جمهوری اسلامی را در لس‌آنجلس دیده، اما با هیچ آگهی‌ای که از زنان افغانستان حمایت کند، برنخورده است.

رینا امیری گفت از مبارازت زنان ایران برای آزادی پیشیبانی می‌کند، اما خواستار حمایت مشابه از مبارزات زنان افغانستان است.

او افزود زنان افغانستان هنگام تلاش برای اعتراض علیه سیاست‌های طالبان، «شکنجه و کشته می‌شوند.»

نماینده ویژه امریکا در مور حقوق بشر، افغانستان را «بدترین مکان در جهان برای زنان» توصیف کرد.

به گفته رینا امیری، با این حال، زنان افغانستان برای به دست آوردن حقوق‌شان مقاومت می‌کنند.

او افزود زنان افغانستان با حمایت و فشار جامعه بین‌المللی قادر خواهند بود که سرکوب حقوق‌شان توسط طالبان را متوقف کند.

نماینده ویژه امریکا در امور حقوق بشر افغانستان گفت طالبان تاکنون بیش از ۸۰ فرمان برای محدود کردن زنان صادر کرده است.

در رک سال اخیر او و دیگر همکاران او بارها خواستار حمایت معنی دار افراد و کشورها از زنان افغانستان شده‌اند ولی هیج‌کدام برای زنان افغانستان مفید نبوده‌است.

رینا امیری در حالی خواستار توجه هالیوود به زنان افغانستان شده است که تا یک ماه دیگر قرار است مکاتب و دانشگاه بازگشایی شوند و سرنوشت دختران و زنان دانشجو و متعلم همچنان نامعلوم است.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *