روسیه: امریکا ممکن است در فضا سلاح اتمی مستقر کند

آندری بلوسوف معاون نماینده روسیه در سازمان ملل گفت: امریکا ممکن است از بحران امنیتی در اوکراین به عنوان بهانه‌ای برای استقرار تسلیحات از جمله سلاح‌ اتمی در فضا استفاده کند.

آندری بلوسوف معاون نماینده روسیه در سازمان ملل گفت: امریکا ممکن است از بحران امنیتی در اوکراین به عنوان بهانه‌ای برای استقرار تسلیحات از جمله سلاح‌ اتمی در فضا استفاده کند.

به گزارش کابل۲۴ به نقل از اسپوتنیک، وی شنبه در حاشیه دهمین کنفرانس بازبینی ان پی تی در سازمان ملل افزود: آمریکا و متحدانش از اوکراین به عنوان بهانه جدید برای اجرای برنامه‌های نظامی خود نه تنها بر روی زمین، دریا و هوا بلکه در فضا استفاده خواهند کرد.

وی افزود: بنابراین، این احتمال وجود دارد که عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین بهانه‌ای برای اجرای سریعتر این طرح‌ها باشد.

بلوسوف گفت، امتناع واشنگتن در دهه گذشته از بحث در مورد قانون الزام آور برای جلوگیری از آغاز رقابت تسلیحاتی در فضا «خود گویای اهداف این کشور است.»

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه در سال ۱۳۸۶ اعلام کرد که مسکو و پکن پیمان جدیدی را در رابطه با منع استفاده از تسلیحات در فضا مد نظر دارند.

رقابت تسلیحاتی در فضا میان امریکا، روسیه و چین در سال‌های اخیر همواره داغ‌تر شده است.

بر اساس گزارش‌ها، سال‌هاست که چین روی ماهواره‌ای کار می‌کند که می‌تواند با بازوی روباتیک یا پرتاب قلاب به جسم دیگری در فضا حمله کند.

سال ۲۰۲۰ روسیه آزمایشی در زمینه سلاح ضد ماهواره انجام داد.

در جریان این رخداد، سلاح ضد ماهواره روسیه در تاریخ ۱۵ نوامبر ۲۰۲۰ پرتاب شده و عمدا ماهواره Cosmos ۱۴۰۸ این کشور را که در سال ۱۹۸۲ به فضا پرتاب شده بود، به خاطر عملیاتی نبودن این ماهواره از بین برد.

بعد از تجاوز روسیه به اوکراین روابط این کشور با اروپا و آمریکا به شدت تیره و سرد شده‌است و هر دو در گسترش جنگ روانی علیه همدیگر کوتاهی نمی‌کنند.

اخیرا امریکا چین را متهم کرده‌است که به فکر انحصار فضا هست.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *