هزاران پناهنده‌ی افغان در بریتانیا در معرض بی‌سرپناهی قرار دارند

شورای شهر بریتانیا اعلام کرده که هشت هزار پناهنده‌ی اهل افغانستان که پس از تسلط دوباره‌ی ا.ا.ا به این کشور منتقل شده‌اند، در معرض بی‌سرپناهی قرار دارند.

به گزارش کابل‌۲۴ به نقل از بی‌بی‌سی، بیش از ۱۰ هزار شهروند افغانستان که طی نزدیک به دو سال گذشته به بریتانیا منتقل شده‌، در هتل‌ها اسکان داده شده‌اند.

دولت بریتانیا در ماه مارچ سال جاری میلادی طرح جدید اسکان پناه‌جویان افغانستان به خانه‌های دائمی را اعلام کرد و افزود که حتا موضوع جابه‌جایی پناه‌جویان جدید در پایگاه‌های سابق نظامی و کشتی‌های متروک را مدنظر قرار خواهد داد.

در گزارش آمده است که در حال حاضر به تمامی پناه‌جویان افغانستان در هتل‌ها نامه فرستاده شده که تا آخر ماه آینده‌ی میلادی، اتاق‌های خود را ترک می‌کنند.

یک پناه‌جوی اهل افغانستان به بی‌بی‌سی گفته است که از چند ماه به‌ این‌سو به‌دنبال خانه‌ی کرایی است اما پیدا کرده نمی‌تواند.

او افزوده که از سوی دولت بریتانیا به بسیاری از پناهندگان خانه‌هایی در روستاها و مناطق دوردست پیشنهاد شده است که به‌خاطر عدم دسترسی به بازار کار و مراکز آموزشی و تحصیلی نمی‌خواهند به این مناطق بروند.

دولت بریتانیا پس از تسلط دوباره‌ی ا.ا.ا اعلام کرد که در مدت پنج سال، ۲۰ هزار شهروند افغانستان را که شامل زنان و اقلیت‎‌های مذهبی و قومی و اقلیت‎‌های جنسی و جنسیتی در معرض خطر می‌شوند، به‌عنوان پناهنده می‌پذیرد و به آن کشور منتقل می‌کند.

فراهم‌نشدن زمینه برای اسکان دائمی پناهندگان افغانستان و جابه‌جایی آنان در هتل‌ها باعث انتقادات گسترده از دولت بریتانیا شده است.

بریتانیا پیش از این اعلام کرده بود که قصد دارد شهروندان افغانستان که در عملیات تخلیه از این کشور منتقل شده و در هتل‌ها به‌سر می‌برند را به خوابگاه‌های دانشجویی انتقال دهد.

با این حال، دولت بریتانیا گفته که می‎خواهد با همکاری نهادهای آموزشی، «خوابگاه‌های دانشجویی را به مسکن بلندمدت برای خانواده‌های افغان تبدیل کند.»

در عملیات تخلیه دولت بریتانیا ۲۱ هزار و ۵۰۰ نفر شهروند بریتانیایی و همکاران محلی این کشور و افراد در معرض خطر به بریتانیا آورده شده‌اند.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *