اوکراین یک رهبر کلیسای ارتدکس را به حبس خانگی فرستاد

دادگاهی در کی‌یف یک کشیش ارتدوکس را به اتهام توجیه حمله روسیه به اوکراین، به حصر خانگی محکوم کرد.

به گزارش کابل۲۴، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، کشیش مذکور راهب بزرگ صومعه «پچرسک لاورا کی‌یف» است که از بزرگترین امکان مذهبی ارتدوکس اوکراین است. او اتهامات وارده را رد کرده و در برابر ترک صومعه و انتقال به خانه مقاومت کرد.

سازمان امنیت عالی اوکراین روز شنبه به یک کشیش ارتدکس اطلاع داد که مظنون به توجیه تهاجم روسیه به‌عنوان یک اقدام مجرمانه در بحبوحه اختلاف بر سر یک صومعه مشهور ارتدکس است.

«متروپولیتن پاول»، رهبر صومعه پچرسک لاورا کی‌یف، معتبرترین عبادتگاه ارتدکس‌های اوکراین به شدت مقابل دستور مقامات برای تخلیه این مجموعه مقاومت کرده است.

وی در جریان یک جلسه دادگاه در پایتخت اوکراین، ادعای سرویس امنیتی اوکراین را رد کرد که از تهاجم روسیه چشم پوشی می‌کند.

پاول اتهامات علیه خود را سیاسی توصیف کرد.

او در دادگاه گفت که ادعای سرویس‌های امنیتی اوکراین مبنی بر حمایت او از حمله روسیه زمینه‌های سیاسی داشته و او هرگز طرفدار تهاجم نبوده است.

راهبان این صومعه متعلق به کلیسای ارتدکس اوکراین هستند که به داشتن ارتباط با روسیه متهم شده است. مناقشه پیرامون این مکان که به صومعه غارها نیز معروف است، بخشی از یک درگیری مذهبی گسترده‌تر است که به موازات جنگ رخ داده است.

دولت اوکراین کلیسای ارتدکس اوکراین را به دلیل روابط تاریخی‌اش با کلیسای ارتدکس روسیه به رهبری پاتریارک کریل که از حمله به اوکراین حمایت کرده، سرکوب کرده است.

کلیسای ارتدکس اوکراین تاکید کرده که به اوکراین وفادار است و از همان ابتداء تهاجم روسیه را محکوم کرده است و در نهایت استقلال خود را از مسکو اعلام کرد.

اما نهادهای امنیتی اوکراین مدعی هستند که برخی از اعضای صومعه پچرسک لاورا روابط نزدیکی با مسکو داشته‌اند.

صومعه پچرسک لاورا کی‌یف متعلق به دولت اوکراین است و آژانسی که بر آن نظارت می‌کند به راهبان اطلاع داد که اجاره را فسخ می‌کند و آن‌ها تا چهارشنبه فرصت داشتند تا محل را ترک کنند.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *