جنجال پرویز مشرف و عبدالسلام ضعیف چه بود؟

تحریک طالبان پاکستان روز یکشنبه در بیانیه‌ای که به مناسبت درگذشت پرویز مشرف، رئیس‌جمهور سابق این کشور منتشر کرد، نوشته است پرویز مشرف به عبدالسلام ضعیف، سفیر سابق طالبان در اسلام‌آباد بی‌احترامی کرده بود.

به گزارش کابل۲۴؛ در این بیانیه آمده است که مشرف «۶۰۰ مجاهد را در بدل دالر به امریکا فروخت.»

عبدالسلام ضعیف در دوره اول تسلط رژیم طالبان بر افغانستان، به عنوان سفیر این گروه در اسلام‌آباد کار می‌کرد.

پس از سرنگونی طالبان توسط ائتلاف به رهبری ایالات متحده، مقامات امنیتی پاکستان آقای ضعیف را دستگیر کرد و سپس به قوای امریکایی در بگرام تسلیم داد.

آقای ضعیف مدتی را در زندان گوانتانامو در حبس به سر برد، سپس از قید آزاد شد و زندگی در کابل را آغاز کرد.

دوره زمامداری پرویز مشرف تحت تاثیر حملات ۱۱ سپتامبر و تبعات آن از جمله حمله امریکا و متحدانش به افغانستان و «جنگ علیه ترور» توسط دولت جورج بوش پسر، رئیس‌جمهوری وقت ایالات متحده قرار گرفت. او در آن سال‌ها به یکی از متحدان نزدیک آمریکا تبدیل شد.

او اکنون مسئول بنیادی به نام «افغان بنست»‌ در کابل است.

تحریک طالبان پاکستان اعلامیه مفصلی در پیوند به مرگ پرویز مشرف منتشر کرده که بخش‌هایی از آن، ارادت این گروه به طالبان افغانستان را بازتاب می‌دهد.

پرویز مشرف، رئیس‌جمهور سابق پاکستان روز یکشنبه پس از مبارزه طولانی با بیماری نادر آمیلوئیدوز در دبی درگذشت.

وزارت خارجه پاکستان اعلام کرده است که روز دوشنبه هواپیمایی را به امارات متحده می‌فرستد تا جسد آقای مشرف را به کراچی بازگرداند.

خبر مرگ مشرف در حالی اعلام شد که پرونده‌های قطوری در حوزه مختلف در دادگاه این کشور دارد.

یکی از رسوایی‌های مهم دوران حکومت پرویز مشرف پرونده ارتباط عبدالقدیر خان، فیزیکدان هسته‌ای پاکستان با کشورهای دیگر از جمله ایران، لیبی و کره‌شمالی بود.

پرویز‌مشرف بارها به دست داشتن در ترور بی‌نظیر بوتو، نخست‌وزیر پیشین پاکستان در سال ۲۰۰۷ متهم شده بود اما او همواره نقش‌آفرینی در این حادثه را رد می‌کرد.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *