ارتش پاکستان: حصارکشی دیورند را تکمیل می‌کنیم

بابر افتخار؛ سخنگوی ارتش پاکستان با تاکید بر تکمیل روند حصارکشی مرز دیورند در مرز با افغانستان گفته‌است که «هدف از کشیدن حصار در امتداد مرز، تامین امنیت مردم در مرز است نه ایجاد تفرقه بین آنها».به گزارش روزنامه اکسپرس تربیون، افتخار وضعیت امنیتی در مرزهای غربی پاکستان را چالش‌برانگیز خوانده و گفته‌است که مدیریت مرزهای غربی به ویژه مرز پاکستان و افغانستان  دارای پویایی استراتژیک خاص خود است که به آن توجه می‌شود.

سخنگوی ارتش پاکستان گفته‌است در پی عملیاتی که در وزیرستان شمالی برای اطمینان از وضعیت انجام شد، حصارکشی مرزی نیز در این منطقه آغاز شده و به پایان منطقی خود خواهد رسید.

او گفته است: «اما ما کاملاً متمرکز هستیم و کاری که تحت مدیریت مرزهای غربی آغاز شده است به پایان منطقی خود خواهد رسید».

وی با بیان اینکه در میان هر دو طرف مرز هماهنگی کامل وجود دارد، افزوده است که «برای جلوگیری از خرابکاران، این حوادث خاص منطقه باید با صبر و حوصله حل شود».

در پی تخریب حصارهای مرزی پاکستان توسط طالبان در دیورند، تنش میان دو طرف بالا گرفت.

به تازگی وزارت خارجه طالبان گفته است که در این اواخر «رویدادهایی» در بخش‌هایی از خط دیورند میان افغانستان و پاکستان رخ داده که نیاز است دو طرف درباه حل مسئله با هم گفتگو کنند.

شاه‌محمود قریشی؛ وزیر امور خارجه پاکستان هم اعلام کرده که تنش مرزی در مورد تخریب حصارهای مرزی آن کشور توسط طالبان را از طریق دیپلماتیک با دولت این گروه حل می‌کند.

پیش از این پاکستان اعلام کرده‌بود که کار حصارکشی در مرز این کشور با افغانستان ۹۰ درصد تکمیل شده‌است. ظاهرا مقامات پاکستان دلیل این حصارکشی را منع تردد آسان گروه‌های تروریستی و قاچاقچیان از هردو طرف عنوان کرده‌اند. این در حالی است که افغانستان، مرز کنونی با پاکستان را به رسمیت نمی‌شناسند و حصارکشی در امتداد آن را تلاشی برای تحمیل این «خط فرضی» بر افغانستان می‌داند.

 

ارتش پاکستان در حالی در امتداد مرز مورد مناقشه دیورند حصارکشی می‌کند که دولت افغانستان بارها اعتراض خود را به این اقدام اعلام کرده است.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *