ترکیه: جهان در حل بحران مهاجرتی شکست خورده است

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه گفت، جهان در بحران مهاجرتی شکست خورده است.

به گزارش کابل ۲۴، به نقل از خبرگزاری آناتولی، «ابراهیم کالین» سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه گفت، کشورش میزبان چهار میلیون سوری است و به این نکته اشاره کرد که با همتایان اروپایی‌اش برای به روزرسانی توافق مهاجرتی ۲۰۱۶ بین آنکارا و بروکسل صحبت کرده است.

وی افزود، اگر کسی به عمق مساله مهاجرت توجه کند متوجه می‌شود که شش میلیارد یورو که اتحادیه اروپا برای بحران مهاجران اختصاص داده، هیچ است.

سخنگوی ریاست جمهوری ترکیه همچنین گفت: این میزان هزینه برای میلیون‌ها مهاجری که به شدت نیازمند کمک، آموزش و بهداشت هستند، هیچ است. بیایید مناظرات و بحث‌های داخلی اتحادیه اروپا را کنار بگذاریم. ترکیه امیدوار است که توافق مهاجرتی ۲۰۱۶ با اتحادیه اروپا به روز شود.

این توافق مهاجرتی ۱۸ مارچ ۲۰۱۶ در حالی بین آنکارا و بروکسل امضا شد که جنگ داخلی سوریه میلیون‌ها تن را به امید رسیدن به اتحادیه اروپا، روانه ترکیه کرد.

این توافق شش بند کلیدی دارد که شامل تقویت مجدد روند الحاق ترکیه به اتحادیه اروپا، مدرن کردن اتحادیه گمرکی، احیای گفت‌وگوها در سطح عالی، لغو ویزا برای شهروندان ترکیه، همکاری در مدیریت جریان مهاجرتی و مقابله با تروریسم می‌شود.

ترکیه بارها اتحادیه اروپا به باز کردن مرزهایش به روی پناهجویان مستقر در این کشور تهدید کرده است.

هزاران پناهجوی افغان و سوری و عراقی در خاک ترکیه به‌سر می‌برند و دنبال راه خروج به سمت یونان و اروپا هستند.

روز گذشته پاپ رهبر کاتولیک‌های جهان در یونان با پناهجویان دیدار و گفتگو کرد.

پاپ از کشورهای جهان خواست که نجات پناهجویان به مثابه نجات تمدن است.

پاپ فرانسیس روز جمعه نیز در یک نشست گفت که مسئولیت دارد “حقیقت سخت” را در مورد رنج پناهندگان بگوید.

او گفته بسیاری از آنها در شرایطی که او با شرایط اردوگاه‌های نازی و شوروی مقایسه کرده، نگهداری می‌شوند.

رهبر کاتولیک‌های جهان با اشاره به شرایط پناهندگان در کمپ‌های لیبیا و جاهای دیگر پس از بازگرداندن اجباری آنها گفت: “برادران و خواهران، امروز این اتفاقات در حال رخ دادن است.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *