سازمان ملل: حال دختر حاکم دبی خوب است

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد که دختر حاکم دبی به این سازمان اطلاع داده است که حالش خوب است.

به گزارش کابل۲۴ به نقل از عربی۲۱، کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل اعلام کرد که شاهدخت لطیفه، دختر محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دوبی، یک سال پس از آنکه به این کمیساریا اعلام کرده بود توسط پدرش زندانی شده است، در جلسه‌ای در پاریس اعلام کرد حالش خوب است.

این کمیساریا در توییتی اعلام کرد: این جلسه میان میچل باچله، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل و شاهدخت لطیفه در پایتخت فرانسه برگزار شده است.

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل در ادامه گزارش داد که این دیدار به درخواست لطیفه دختر حاکم دبی انجام شده است.

این کمیساریا به تاریخ انجام این دیدار اشاره ای نکرده است.

در این توییت آمده است: لطیفه دختر حاکم‌ دبی به کمیساریای عالی اطلاع داد که حالش خوب است.

کمیساریای عالی حقوق بشر سازمان ملل همچنین تصویری را از باچله در کنار لطیفه در خیابانی در پاریس منتشر کرده است.

در این توییت همچنین اعلام شده است دیدار باچله و لطیفه ابتدا با حضور مشاور حقوقی لطیفه آغاز شد و سپس به صورت خصوصی ادامه یافت.

شاهزاده لطیفه در سال ۲۰۱۸ سعی کرد از دوبی بگریزد ولی در نزدیکی سواحل هند توسط کماندوها دستگیر و به کشورش بازگردانده شد.

دختر حاکم دبی که اکنون ۳۵ ساله است اولین بار در ۱۶ سالگی تلاش کرد فرار کند اما نتوانست. در سال ۲۰۱۱ بعد از تماس با یک تاجر فرانسوی به نام الوه ژوبر بود که برنامه‌ریزی طولانی خود برای فرار از دوبی را آغاز کرد. او نقشه فرار را با کمک تینا یاوهیانن کشید که در آن زمان مربی کاپوئرا (نوعی هنر رزمی برازیلی) لطیفه بود.

روز ۲۴ فبروری سال ۲۰۱۸، لطیفه و تینا با یکی قایق بادی و جت‌اسکی خود را به آب‌های بین‌المللی رساندند؛ جایی که الوه ژوبر در قایقی تفریحی با پرچم آمریکا در انتظار آنها بود.

اما هشت روز بعد وقتی به ساحل هند رسیدند کماندوها به قایق یورش بردند. تینا یاوهیانن می‌گوید نارنجک‌های دودزا او و لطیفه را مجبور کرد که از محل اختفایشان در دستشویی زیر عرشه قایق خارج و با کماندوهای مسلح روبرو شوند.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *