چرا معاون بایدن از بلوتوث استفاده نمی‌کند؟

کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهوری امریکا، مدت‌هاست که از هدفون‌های سیمی استفاده می‌کند و در مسیر مبارزات انتخاباتی و به هنگام حضور در جمع نمایندگان رسانه‌ها با فناوری‌هایی که به‌شدت در حال افول هستند، ظاهر می‌شد.

به گزارش کابل۲۴، به نقل از وب‌سایت سی‌نت، ۳ نفر از دستیاران پیشین مبارزات انتخاباتی او اکنون می‌گویند که هریس به بلوتوث اعتقادی ندارد، زیرا نگران امنیت اتصال آن است.

به گفته این دستیاران که نام‌شان مشخص نشده است، کامالا هریس همچنین به همین دلایل از ارسال پیامک به‌جای ارسال ایمیل استفاده می‌کند.

این احتیاط با توجه به تحولات سیاسی ناشی از استفاده هیلاری کلینتون، نامزد پیشین ریاست‌جمهوری از ایمیل و همچنین افشای مکاتبات مشاور سابق او منطقی به‌نظر می‌رسد.

نگرانی هریس در مورد استفاده از هدفون‌های بلوتوث برای افرادی که مسئولیت‌های سبک‌تری نسبت به معاون رئیس‌جمهوری دارند، سؤالاتی را ایجاد می‌کند. بلوتوث به‌طور گسترده توسط افراد برای اتصال هدفون‌ها، ساعت‌های هوشمند و انواع دستگاه‌های دیگر به تلفن و لپ‌تاپ استفاده می‌شود.

کلی میلر، مدیر ارشد فناوری SyncDog، که بر امنیت تلفن همراه تمرکز دارد، خاطرنشان می‌کند که حملات موفقیت‌آمیزی وجود داشته است که به یک مجرم سایبری اجازه می‌دهد از اتصال بلوتوث برای در اختیار گرفتن کنترل دستگاه و نصب کدهای مخرب استفاده کند. این کد به هکر این امکان را می‌داد که با تبدیل گوشی به یک میکروفون مخفی، مکالمات را که هم در تلفن مورد نظر و هم در نزدیکی آنها انجام می‌شود، استراق سمع کند.

، کاملا هریس از مادری هندی و پدری جامائیکایی در ۲۰ اکتبر ۱۹۶۴ در اوکلند ایالات متحده آمریکا بدنیا آمد. وی از سال ۲۰۱۷ به عنوان سناتور تازه‌کار ایالات متحده آمریکا از ایالت کالیفرنیا تا ۲۰۲۰ مشغول به کار بود. او که از اعضای حزب دموکرات است، دومین زن سیاه‌پوست و نخستین جنوب آسیایی آمریکایی است که به سنا راه یافته است.

خانم هریس چند وقت پیش به دلیل بیماری بایدن رییس جمهوری آمریکا برای ساعاتی اولین رییس جمهور زن در تاریخ امریکا شد.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *