زنی که قبل از خوردن گوشت خوک “بسم‌الله” گفته بود زندان می‌رود

دادگاهی در پالمبانگ، در جنوب جزیره سوماترا اندونزیا، یک زن را به اتهام تحریک به نفرت مجرم شناخته و او را به دو سال زندان محکوم کرد، زیرا او ویدئویی را منتشر کرده بود که در آن در حال خوردن گوشت خوک پس از گفتن عبارت «بسم الله» نشان می‌دهد.

یک چهره‌تأثیرگذار مجازی در اندونزی در پی انتشار ویدئویی در تیک‌تاک به اتهام نفرت‌پراکنی به دو سال زندان محکوم شد. در این ویدئو دیده می‌شود این زن در حالی که «بسم‌الله» می‌گوید، تکه‌ای گوشت خوک به دهان می‌گذارد.

به گزارش کابل۲۴، دادگاهی در اندونزیا یک اینفولئنسر شناخته‌شده در تیک‌تاک به نام لینا لطفیاواتی، مشهور به لینا مکرجی را به اتهام تحریک نفرت یا دشمنی فردی/گروهی بر اساس مذهب به دو سال زندان و پرداخت جریمه نقدی ۲۰ میلیون روپیه‌ای (بالغ بر ۱۶ هزار و پانصد دالر) محکوم کرد.

این زن جوان که در تیک‌تاک بیش از دو میلیون دنبال‌کننده دارد، مارچ امسال ویدئویی را در این شبکه اجتماعی پرطرفدار منتشر کرد که در آن دیده می‌شد، با گفتن ذکر «بسم‌الله» تکه‌ای گوشت خوک به دهان می‌گذارد.

این ویدئو میلیون‌ها بار دیده شده و انتقادات گسترده‌ای به همراه داشت. در نهایت شکایتی علیه این چهره تأثیرگذار مجازی تنظیم شد و پلیس او را در ماه جولای بازداشت کرد.

به گزارش رویترز، اسناد دادگاه نشان می‌دهند که شورای علمای اندونزیا در مقابل دادگاه، اقدام این اینفلوئنسر را حرکتی توهین‌آمیز علیه اسلام خوانده است.

اندونزیا بیشترین جمعیت مسلمانان جهان را در خود جای داده است و توهین به مقدسات مجازاتی سنگین در این کشور دارد.

لینا لطفیاواتی که در اسناد دادگاه مذهب او اسلام ذکر شده، پس از صدور حکم به خبرنگاران گفت که از رأی صادره شوکه شده است.

او افزود: می‌دانم کار اشتباهی کردم، اما انتظار این مجازات را نداشتم. وی به رسانه‌ها گفت برای اعتراض به حکم تعیین‌شده یک هفته مهلت دارد، اما او قصدی برای ارائه درخواست تجدیدنظر ندارد، زیرا این احتمال وجود دارد که دادگاه تجدیدنظر حکم سنگین‌تری برای او صادر کند.

به گفته این زن ۳۳ ساله او تنها برای ارضای حس کنجکاوی گوشت خوک خورده است.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *