برنامه جهانی غذا: بحران اقلیمی گرسنگی را در افغانستان بیشتر می‌کند

برنامه جهانی غذا با اشاره به سیلاب‌های اخیر در افغانستان هشدار داده است که بحران اقلیمی سبب تشدید گرسنگی در کشور خواهد شد.

هسیائو وی‌لی، مسئول بخش افغانستان برنامه جهانی غذا، روز سه‌شنبه، ۱ جوزا، گفته است که احتمالاً افغانستان در ماه‌های آینده گواه جاری شدن سیلاب‌های بیشتر خواهد بود.

کابل۲۴: وی افزوده است: «با وقوع فاجعه‌ای یکی پس از دیگری که جامعه را تحت تأثیر قرار می‌دهد، آن‌ها [مردم] را به فقر می‌کشاند. امنیت غذایی در افغانستان اکنون در خطر از دست رفتن است.»

به گفته وی، خانواده‌های آسیب‌دیده ناشی از سیلاب‌های اخیر در افغانستان برای زنده ماندن به کمک‌های فوری نیاز دارند.

این مقام برنامه جهانی غذا تصریح کرده که سیلاب‌های هفته گذشته در ولایات غور و فاریاب در شمال‌غرب کشور تلفات جانی و خسارات هنگفت مالی به مردم وارد کرده است.

براساس اطلاعات این نهاد بین‌المللی، دست‌کم ۱۳۰ تن در پی جاری شدن سیلاب در این دو ولایت جان باخته‌اند و صدها تن دیگر هنوز ناپدید هستند.

وی‌لی خاطرنشان کرده است که به دلیل خرابی راه‌های مواصلاتی ولسوالی‌ها، دستررسی آسیب‌دیده‌گان به کمک‌های بشری نیز دشوار شده است.

برنامه جهانی غذا همچنان گفته که در پی جاری شدن سیلاب در تاریخ ۱۰ و ۱۱ ثور، در ولایات بدخشان، بغلان و تخار دست‌کم ۱۸۰ تن جان باخته و ۲۸۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

دبلیواف‌پی اذعان کرده است که این نهاد برای ارایه کمک‌های غذایی، تغذیه اضطراری و ساخت دیوارهای استنادی در مناطق مورد تهدید سیلاب در کشور به ۱۴.۵ میلیون دالر نیاز دارد.

برنامه جهانی غذا گفت سیلاب‌‌ در شمال‌ افغانستان، به بیش از ۸۰‌ هزار نفر آسیب زده و بحران ناامنی غذایی را در آنجا به وجود آورده است.

این سازمان گفت به بیش از ۱۴ میلیون دالر برای مقابله با سیلاب و پروژه‌های مقاوم‌سازی در مناطق سیلاب‌زده نیاز است.

این در حالی است که دو روز پیش این نهاد اعلام کرده بود که سیلاب‌های اخیر در غور دو هزار و ۵۰۰ خانواده را متضرر کرده است.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *