دولت کویت از تعویق برگزاری دوره آموزشی برای اولین گروه از بانوان متقاضی عضویت در ارتش این کشور خبر داد و اعلام کرد که پیوستن اولین گروه از بانوان متقاضی به ارتش پس از صدور فتوای شرعی در این زمینه انجام خواهد شد.
به گزارش کابل۲۴، وزیر دفاع کویت امروز در دیدار با تعدادی از شیوخ و علمای دینی این کشور با اشاره به پایبندی کویتیها به احکام و رعایت ضوابط شرعی دین اسلام به دور از هرگونه تمایلات شخصی، اظهار کرد که قانون اساسی کشور شریعت اسلامی را مرجع اصلی قانونگذاری قرار داده است و ملت کویت در همه کارها و تصمیمات خود بر رعایت آن تأکید دارند.
به گزارش پایگاه خبری دنیا الوطن، علمای دین هم در این دیدار بر لزوم رعایت ضوابط در کار بانوان در برخی از وظایف ویژه نظامی طبق فتواهای دار الافتاء وابسته به وزارت اوقاف و امور اسلامی تأکید کردند.
وزیر دفاع پس از این دیدار به مسئولان ذیربط دستور داد تا برگزاری این دوره آموزشی بانوان را تا اعلام نظر رسمی وزارت اوقاف و شئون اسلامی در این زمینه به تعویق بیندازند.
وی همچنین متعهد شد که کار برای پیوستن اولین گروه از بانوان متقاضی به ارتش کویت پس از دریافت پاسخ از دارالافتاء انجام شود.
پیش از این دستور حضور زنان در ارتش صادر شده بود.
بنابه گزارش خبرگزاری رسمی کویت، بانوان کویتی می توانند به عنوان افسر متخصص، درجه دار و مستقل به ارتش این کشور بپیوندند و فعلا در زمینه خدمات پزشکی و خدمات پشتیبانی نظامی فعالیت کنند.
حمد جابر العلی وزیر دفاع کویت گفته بود: زن کویتی ثابت کرده است که در کنار مردان در همه زمینه ها و شرایط سخت کشور بوده و اکنون زمان آن فرا رسیده است که فرصت پیوستن بانوان به ارتش و خدمت نظامی را به آنها بدهیم.
وی افزود: تصمیم امروز با توجه به نقش و مسئولیت ارتش کویت در حفاظت از کشور و حفظ امنیت و ثبات آن در برابر هرگونه خطر خارجی علاوه بر حمایت و کمک به نهادهای دولتی برای مقابله با هرگونه تحولات داخلی و با هدف فراهم کردن امکان پیوستن بانوان به خدمت نظامی و ارتش اتخاذ شده است.
کویت نخستین کشور در سطح کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس نیست که اجازه ورود بانوان به ارتش و خدمت نظامی را می دهد؛ پیش از این عربستان، امارات، قطر، بحرین و عمان نیز بانوان را در عرصه نظامی به کار گرفتند