هند: خدمه کشتی امریکایی را پس از حمله حوثی‌ها نجات دادیم

نیروی دریایی هند روز پنجشنبه ۱۸ جنوری (۲۸ جدی) اعلام کرد که خدمه یک کشتی متعلق به امریکا را که در خلیج عدن هدف حمله حوثی‌های یمن قرار گرفته بود، نجات داده است.

کشتی باری «جنکو پیکاردی» با پرچم جزایر مارشال و متعلق به امریکا روز چهارشنبه در حال عبور خلیج عدن بود که هدف یک پهپاد شلیک‌شده از مناطق تحت کنترل حوثی‌ها در یمن قرار گرفت.

به گزارش ۲۴؛ به گفته مقامات ارتش هند، یک ناو جنگی این کشور در منطقه برای کمک به ۲۲ خدمه کشتی جنکو پیکاردی (شامل ۹ ملوان هندی) به سمت آن رفت و توانست تمامی افراد حاضر در کشتی را نجات دهد.

گزارش شده است که به خدمه آسیبی نرسیده و آتش‌سوزی در کشتی نیز خاموش شده است.

حوثی‌های یمن مسئولیت این حمله را برعهده گرفته و گفته بودند موشک‌هایشان به یک ناو فله‌بر «به طور مستقیم اصابت» کرده است.

اپراتور کشتیرانی جنکو با تایید این حمله گفته بود کشتی به هنگام عبور از خلیج عدن و در حالی که محموله‌ای از سنگ فسفات حمل می‌کرد، مورد اصابت قرار گرفت.

در پی این حمله ستاد فرماندهی مرکزی ایالات متحده، سنتکام، اعلام کرد ۱۴ موشک آماده به شلیک حوثی‌های تحت حمایت ایران را منهدم کرده است.

حملات حوثی‌ها به کشتی‌های تجاری در دریای سرخ سبب افزایش قیمت نفت و هزینه‌های حمل و نقل دریایی شده و کشتی‌ها را مجبور کرده تا با دور زدن دماغه جنوبی آفریقا حدود ۱۰ تا ۱۴ روز به طول سفر عادی خود اضافه کنند.

تاخیر حاصل از این تغییر مسیر کشتی‌ها، برخی از خطوط تولید و زنجیره تامین شرکت‌های تولیدی در جهان را تحت تاثیر قرار داده و باعث شده است تجارت در سطح جهانی با مشکل مواجه شود.

برای مثال شرکت موتر سازی الکتریکی تسلا پیشتر اعلام کرد که بخش اعظم تولید کارخانه ماشین‌سازی اروپایی‌اش در نزدیکی برلین آلمان را به مدت دو هفته به دلیل کمبود قطعات ناشی از تاخیر ناشی از حملات حوثی‌ها در دریای سرخ متوقف می‌کند.

این حملات مسیری را هدف قرار می‌دهند که حدود ۱۵ درصد از ترافیک کشتیرانی جهان را تشکیل می‌دهد و به عنوان یک شاهراه حیاتی بین اروپا و آسیا عمل می‌کند.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *