گروگان‌گیر ایرانی در سوئیس توسط پولیس کشته شد

پولیس سوئیس روز جمعه ۹ فبروری (۲۰ دلو) اعلام کرد یک پناهجوی ۳۲ ساله ایرانی که با تبر و چاقو بیش از ده نفر را برای چند ساعت در قطاری در این کشور گروگان گرفته بود، در درگیری با ماموران این نیرو کشته شده است.

این حادثه شامگاه پنجشنبه در شهر «اسر-سو-شانور» در منطقه فرانسوی‌زبان «وو» در غرب سوئیس رخ داده است. به گفته مقامات پولیس، در حالی که قطار در ایستگاه این شهر متوقف شده بود این مرد ناگهان ۱۴ نفر را به گروگان گرفت.

به گزارش کابل۲۴ به نقل از یورونیوز؛ این گروگانگیری در ساعت ۱۸:۳۵ دقیقه عصر به وقت محلی آغاز شد و پناهجوی ۳۲ ساله ایرانی که به زبان فارسی و انگلیسی صحبت می‌کرد، راننده قطار را با تهدید مجبور کرد که به آنها بپیوندد.

با این حال مرد گروگان‌گیر که در عملیات آزادسازی گروگان‌ها به شدت مجروح شده بود، کشته شده است. اطلاعات بیشتری درباره هویت این فرد و انگیزه او از این عمل منتشر نشده‌است.

از آنجا که تمامی درهای قطار بسته شده بود، پلیس سعی کرد تا از طریق گوشی تلفن همراه مسافران و یک مترجم فارسی با فرد گروگانگیر ارتباط برقرار کند.

نزدیک به چهار ساعت پس از شروع این گروگانگیری و در پی ناموفق ماندن تلاش‌ها برای مذاکره با مرد ایرانی، در نهایت در ساعت ۲۲:۱۵ تعداد ۶۰ نیروی پولیس سوئیس برای آزادسازی گروگان‌ها وارد عمل شدند.

مقامات گفته‌اند در این حادثه به هیچ مسافری آسیب ندیده است. در بیانیه پلیس آمده است: «گروگان‌ها همه سالم و در امنیت آزاد شدند.»

با این حال مرد گروگان‌گیر که در عملیات آزادسازی گروگان‌ها به شدت مجروح شده بود، کشته شده است. اطلاعات بیشتری درباره هویت این فرد و انگیزه او از این عمل منتشر نشده است.

ونسان دروآن، سخنگوی دفتر دادستانی وو گفت که تحقیقات برای تعیین انگیزه این مرد در جریان است.

ژان کریستوف ساترل، سخنگوی پولیس کانتون وو، گفت: «ما امنیت گروگان‌ها را در اولویت قرار می‌دهیم و برای همین خاطر همه کار را برای متقاعد کردن عامل گروگانگیری برای تسلیم شدن انجام دادیم.»

وی اضافه کرد: « در حال حاضر عنصری که نشان دهد این حادثه اقدامی تروریستی یا افراط‌ گرایانه بوده است وجود ندارد.»

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *