سازمان ملل متحد ارتش اسرائیل را در فهرست سیاه قرار داد

سازمان ملل متحد روز جمعه، ۱۸ جوزا، ارتش اسرائیل را در فهرست سیاه این سازمان قرار داد.

فهرست سیاه/ شرم سازمان ملل شامل کشورها و سازمان‌هایی است که در جنگ به کودکان آسیب می‌رسانند.

کابل۲۴: اسرائیل نخستین کشور دموکراتیک جهان است که نامش به این فهرست درج شده است.

شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائيل گزارش کرد که آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد به هیأت اسرائيل در این سازمان اطلاع داده که نیروهای دفاعی این کشور در فهرست شرم سازمان ملل متحد قرار گرفته‌است و نام اسرائیل در کنار کشورهایی مانند افغانستان، سوریه، یمن و سومالی قرار گرفته است.

دادگاه بین‌المللی لاهه نیز در ۲۴ می احکام بازداشت تعدادی از سران اسرائيل جمله بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر و یواف گالانت وزیر جنگ را صادر کرده است.

پیش از این برخی از محافل بین‌المللی از جمله سازمان دیده‌بان حقوق بشر نیز انتقاد گسترده‌ای را از اسرائیل مطرح کرده و خواستار الحاق این کشور به فهرست ننگ سازمان ملل متحد شده بودند.

بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائيل با انتقاد تند از این اقدام گفته است «سازمان ملل با این اقدام خود را در فهرست سیاه قرار داده است.»

نتانیاهو با دفاع از عملکرد نیروهای امنیتی اسرائیل (IDF)، آن را اخلاقی‌ترین ارتش دنیا نامید و گفت که تصمیم مضحک و وارونه سازمان ملل خللی در وضعیت ارتش اسرائيل ایجاد نمی‌کند.

حمله ارتش اسرائيل غزه به گزارش تاکنون به مرگ بیش از ۷۵۰۰ کودک فلسطینی انجامیده است.

گیلارد اردان، نماینده اسرائيل در سازمان ملل متحد روز جمعه، ۱۸ جوزا، با نشر فیلمی از جریان تماس تلفونی خود با یک مقام سازمان ملل، تایید کرد که یک اطلاعیه رسمی در مورد شامل شدن نام کشورش در فهرست سیاه دریافت کرده است.

نماینده اسرائیل این تصمیم دبیرکل سازمان ملل را «ظالمانه و اشتباه» خواند و گفت به جای ارتش اسرائیل باید نام آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، در این فهرست سیاه نوشته شود.

او ارتش اسرائیل را به عنوان «با اخلاق‌ترین» ارتش دنیا توصیف کرد.

فهرست کشورها و سازمان‌های متخلف علیه کودکان در زمان جنگ بخشی از گزارش جهانی است که دبیر کل به شورای امنیت سازمان ملل ارائه می‌دهد.

مدیر خبرگزاری
کابل ۲۴ یک خبرگزاری مستقل است، راوی رویدادهای تازه افغانستان و جهان در ۲۴ ساعت شبانه‌روز. کابل ۲۴ در بخش‌ بازتاب‌ خبرهای تازه، تهیه‌ گزارش‌، ارائه تحلیل‌های کارشناسانه و حمایت از حقوق انسانی همه مردم افغانستان به ویژه زنان و اقلیت‌ها، و تقویت‌ و ترویج آزادی‌های اساسی و انسانی فعال خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *